Bostoen

Over ons

Koninginnelaan 2-3
9031 Drongen
België
09 216 16 16

Thuiskomen, da’s Bostoen.

“Rentrer chez soi”, de Fransen zeggen het zo mooi. Ze gaan niet naar huis, maar komen tot zichzelf. En zo verwoorden ze precies wat wij bedoelen met thuiskomen.

Dat iedereen mag thuiskomen is onze drijfveer. Hoe we dit waarmaken?

“Door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden met passie en respect voor mens en milieu.” Of het nu een projectwoning, een appartement, een totaal verbouwing of een nieuwbouw op jouw grond is, iedereen verlangt immers naar die ene thuis waar je geschiedenis kan schrijven.

Een thuis waar verhalen kunnen ontstaan, waar je je kan omringen met je vrienden en familie. Dat ene nest dat helemaal in het teken staat van jouw behoeftes en dromen. Een bron van jeugdherinneringen: jouw eigen kamer, de keuken die je omarmt met de geur van nostalgie, … Zeg maar: een echte thuis van liefde, rust en geluk.

Al meer dan 40 jaar zijn passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de leidraad in ons familiebedrijf.

Door de steeds veranderende wereld zijn onze uitdagingen bovendien niet min. Ze brengen maatschappelijke evoluties op gang die een aanzienlijke impact hebben op gezondheid, energie, huisvesting, veiligheid en mobiliteit.

Ook voor onze partners en medewerkers koesteren we een persoonlijke en professionele sfeer zodat ze zinvol meerwaarde kunnen leveren en met “goesting” komen werken. Verbondenheid, waardering en bezieling staan centraal. Wij vormen een gemeenschap van flexibel en gedreven medewerkers die stuk voor stuk hun verantwoordelijkheid opnemen voor de volgende generaties.

Francis Bostoen wou reeds in 1973 huizen bouwen voor iedereen. Meer dan 40 jaar later keren we terug naar de essentie, naar de oorspronkelijke gedachte, mits één kleine nuance.

We bouwen niet zomaar een huis maar een thuis. We plaatsen de “T” vóór het huis omdat iedereen op zoek is naar die ene plek waar het puurste geluk kiemt: “Thuiskomen”.

 

Onze activiteiten:

Realiseer jouw bouwontwerp

Kies voor onze woonprojecten

Stap in onze appartementen

Start met jouw totaalverbouwing

 

Producten:

Realiseer jouw bouwontwerp:

Kies voor onze expertise om jouw droom waar te maken. Dankzij ons gedreven bouwteam hoef jij geen enkele partner zelf te coördineren. Samen gaan we voor een vlekkeloos traject, en de ultieme realisatie van jouw bouwontwerp. Kom gerust eens langs tijdens een opendeurdag in onzekijkwoning te Lochristi of schrijf je in voor een van onze infosessies rond bouwen op maat bij

Kies voor onze woonprojecten

Een nieuwe thuis, in een toffe, groene buurt met ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Alles wordt voor jou in orde gebracht, van ontwerp tot oplevering. Kiezen voor onze woonprojecten, da’s kiezen voor rust en zekerheid. Je kan ook steeds tijdens onze opendeurdagen of na afspraak eenkijkwoning bezoeken.

Stap in onze appartementen

Een mooi appartement, volgens jouw wensen en verlangens. Kijk zorgeloos toe van ontwerp tot oplevering en stap met een grote glimlach binnen in jouw nieuwe thuis. Onze appartementen zijn ook ideaal als vastgoedinvestering! Je kan ook steeds tijdens onze opendeurdagen of na afspraak eenkijkappartement bezoeken.

Start met jouw totaalverbouwing

Huizen met karakter en een verhaal, daar houden we van. Realiseer jouw totaalverbouwing met onze expertise. Leun rustig achterover en zie hoe we van jouw huis een gloednieuwe thuis maken.

Meer info vind je terug op www.bostoen.be