Cursusvoorwaarden

Inschrijven voor de cursussen van Pixii verloopt via het online registratieformulier. Na registratie ontvang je een factuur ter betaling van je inschrijving. Ongeveer een week voor de cursus aanvangt, ontvang je via mail de nodige praktische informatie.

Je kan je inschrijving tot twee weken voor het aanvangen van de cursus annuleren, mits een administratieve kost van € 25 per cursusdag wordt betaald. Annulaties die minder dan twee weken voor het aanvangen van de cursus worden doorgegeven, kunnen niet meer worden aanvaard. Desgewenst kan je wel een plaatsvervanger afvaardigen.

Indien Pixii zelf de studiedag annuleert, brengt hij de deelnemers daarvan op de hoogte en worden de inschrijvingskosten volledig terugbetaald.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel ter beschikking gesteld aan Pixii vzw en de partners van  de EXPERT day en het NZEB Symposium.
 

Vroegboekactie met pakketkorting 

Pixii's vroegboekactie met pakketkorting loopt tot en met vrijdag 30 juni 2017. 

De daaraan verbonden pakketkorting is enkel geldig wanneer bij één inschrijving via het online formulier in totaal vijf of meer opleidingen worden besteld voor één of meerdere medewerkers uit eenzelfde bedrijf (met dezelfde facturatiegegevens).

De korting van 20% wordt verrekend op basis van de totale prijs (verminderd met de eventuele ledenkorting) van de bestelling vermeld op de factuur. 

De pakketkorting is cumuleerbaar met het ledentarief en de KMO-portefeuille.