Pixii zoekt communicatiemedewerker voor een tijdelijke vervanging

28.07.2017

Ter versterking van het communicatieprogramma zoekt Pixii een halftijdse communicatieve duizendpoot met zin voor humor, een open blik en een beetje commercieel talent.

Pixii, Kennisplatform Energieneutraal Bouwen zoekt communicatiemedewerker met passie voor energiebewust bouwen voor een tijdelijke vervanging! 

Pixii/Passiefhuis-Platform vzw is al 16 jaar voortrekker in energiezuinig bouwen. Als platform vormen wij de schakel tussen (inter)nationale onderzoeks- en pilootprojecten enerzijds en de Belgische gemotiveerde bouwprofessional anderzijds. Onze doelstelling is een op innovatie en kwaliteit gerichte kennistransfer naar bouwprofessionals in de brede zin (overheden, architecten, producenten, verdelers, installateurs, studiebureaus, bouwbedrijven, …), maar ook het grote publiek. Deze doelstelling wordt binnen Pixii gerealiseerd door het onderzoeksteam. Naast het verzorgen van opleiding en advies voert het team onderzoeks- en disseminatieopdrachten uit voor overheden (van stedelijk niveau tot Europees). We voeren breed communicatie via nieuwsbrieven en sociale media en organiseren verschillende evenementen. Meer info vind je op www.pixii.be.  

Ter versterking van het communicatieprogramma zijn we op zoek naar een halftijdse communicatieve duizendpoot met zin voor humor, een open blik en een beetje commercieel talent.  

 

 

Wat zit er zoal in het takenpakket? 

Actief meedraaien in de algemene communicatiewerking ter ondersteuning van een technisch team, realisatie van tal van acties zoals beurzen, kennisevents (symposium en opleidingen) en ledenbijeenkomsten, nieuwsbrief verzorgen en artikels schrijven waarbij story telling belangrijk is, sociale media actief houden, ledenbinding en promotie van diensten en producten van Pixii. Je neemt contact met de Pixii-community die vooral bestaat uit professionelen zoals studiebureaus, producenten, aannemers, maar ook organisaties uit het bouw-middenveld en lokale besturen. Je gaaf actief op zoek naar partners voor onze studiedagen en begeleidt hen tijdens de duur van hun partnership. 

Een mondjevol? 

Nederlands en Engels. Kennis van Frans is een plus 

Wat wordt er van je verwacht? 

  • Flexibiliteit en samenwerking zijn belangrijke punten. Je vat graag de koe bij de horens. Je werkt zelfstandig en gaat pro-actief op zoek naar oplossingen en bent tegelijkertijd een teamspeler. Ben je klantgericht ingesteld? Goed zo!
  • Je schrijft vlot en communiceert ingewikkelde info op een heldere manier.
  • Je hebt een eerste werkervaring en beschikt over een bachelordiploma.
  • Je bent computer minded en grafisch ingesteld. Ervaring met website-onderhoud, bewerken van foto’s, het opstellen en uitsturen van mailings, onderhoud van een crm-systeem, … is meegenomen.
  • Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt. 

Wat krijg je?  

Een deeltijds (TB 2/5 of 3/5) contract van bepaalde duur (3 maanden, 2 keer verlengbaar, tot mei 2018). Een competitieve verloning, extralegale voordelen (openbaar vervoer en MC) en flexibele werkomstandigheden. Een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. 

Je werkt in een dynamische kleine groep van toffe collega’s en werkt nauw samen met de communicatieverantwoordelijke rond een aantal belangrijke maatschappelijk thema’s. 

Contact: 

E-mail: els.vandenberghe@pixii.be 

Interesse in Pixii?

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.