21st International Passive House Conference 2017

'Passive house for all'. Dat is het motto van de 21ste internationale passiefhuisconferentie in Wenen, het voornaamste passiefhuis-evenement van het jaar, waar ongeveer 1000 opinieleiders en vernieuwers uit de hele wereld verzamelen.

De conferentie focust op de evolutie van de techniek vanaf het eerste passiefhuis meer dan 25 jaar geleden tot vandaag. Tegenwoordig worden overal ter wereld passiefhuizen gebouwd in alle mogelijke vormen en voor elk gebruik. In 2013 werd in Wenen de eerste passieve torenflat gerealiseerd. Daarom zal een boeiend panel gewijd zijn aan “passieve flatgebouwen” met voorbeelden uit de hele wereld en met aandacht voor de inherente mogelijkheden van passieve gebouwen en hun energie-efficiëntie.

Twee dagen met meer dan 100 lezingen over alle mogelijke passiefhuis-onderwerpen, zoals passieve woningen, scholen, kleuterscholen en andere niet-residentiële gebouwen, renovatievoorbeelden, componenten, commissioning en monitoring, methoden en instrumenten, hernieuwbare energie en zelfs passieve hoogbouw! Alle lezingen worden gepresenteerd door internationale sprekers van topklasse! Simultaanvertaling van Duitse sessies naar het Engels wordt voorzien.

Alle info: www.passivehouseconference.org