Circubuild-event op Batibouw

Circubuild logo

Hoe ver staan we met circulair bouwen? Welke zijn de belangrijkste hinderpalen en valkuilen? Waarop moet je letten als architect als je een circulair project wilt ontwerpen? Welke producten en diensten kunnen je helpen om een circulair project te realiseren? Op het Circubuild-event wordt een round-up gegeven van circulair bouwen in België.

Circulair bouwen is het bouwen van de toekomst, maar is nog onvoldoende ingeburgerd. Daarom zetten Pixii en VIBE een tentoonstelling op rond circulair bouwen op Batibouw, maar organiseren er ook samen met redactiebureau Palindroom het Circubuild-evenement op 3 maart 2020. Voor bouwprofessionals is dit evenement de uitgelezen kans om een overzicht te krijgen van het circulair bouwen in België. Na afloop kan je zelf je eerste circulaire stappen zetten. Redactiebureau Palindroom (gekend van o.a. architectura.be en circubuild.be) lanceert op dit evenement ook het eerste Circubuild-boek waarin het de belangrijkste circulaire principes uit de doeken doet en waarin diverse bedrijven, producten en diensten voorgesteld worden die van pas kunnen komen bij een circulair bouwproject.

Deelname is gratis, maar inschrijving is wel verplicht. De eerste 250 inschrijvers hebben recht op een gratis exemplaar van het Circubuild-boek!

Inschrijven

Programma

Presentaties door:

  • Bart Humbeeck (Pixii)
  • Stijn Brancart (VIBE)
  • Caroline Henrotay (Leefmilieu Brussel)
  • Lode Goethals (BAST Architects & Engineers)

Lancering boek Circubuild

Pitches: 4 circulaire producten en diensten worden in snel tempo voorgesteld

Panelgesprek

Brussels Expo - Auditorium 500, tijdens BATIBOUW
03.03.2020
|15:00 - 17:00
Prijs: 
Gratis