CYCLUS 3: VENTILATIE EN KLIMAATBEHEERSING

Deze cursus is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die hoogwaardige ventilatie- en klimaatbeheersingsystemen wil ontwerpen en uitvoeren: medewerkers of projectmanagers in een ontwerpbureau, overheidsadministraties, installatie- of uitbatingsbedrijven.

Om deze cyclus te kunnen volgen is het noodzakelijk om de kennis te hebben van Atic cyclus 1: o.a. thermisch comfort, warmtetransmissie, vloeistoftransport,enz. . Voor meer informatie over onze cyclus 1, klik hier.

  • EPB verslaggevers: een aantal van de modules die in deze cyclus worden gegeven zullen in aanmerking komen voor verplichte permanente opleiding EPB, meer inlichtingen volgen.
  • Wij, bij Atic, volgen het kwaliteitsmodel Qfor — uniek voor de learning- en consultingmarkt. Dankzij dit Qfor label kan u als gecertificeerde organisatie zeker zijn dat wij aan hoge eisen voldoen. Lees hierover meer....
  • Onze lessen hebben het WSE label (voldoen aan de kwaliteitsvoorwaarden bij Werk en Sociale Economie, Vlaanderen) - registratie nummer KDB000001934