Duurzaam bouwen in Duitsland en België (videoconferentie)

Afbeelding videoconferentie Duurzaam bouwen in Duitsland en België

De Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel organiseert een conferentie en b2b gespreken tussen Belgische en Duitse experten uit de bouwsector.

De toenemende vraag naar duurzame materialen en technologieën in de bouwsectormoedigt bedrijven aan om met leveranciers uit naburige landen zaken te doen. De geografische nabijheid van de Belgische en Duitse markten biedt ook duurzaamheid in de bevoorradingsketens.

Bouwmaterialen zijn verantwoordelijk voor een derde van het afval in België. Er is dan ook een huidige trend naar duurzame bouwmaterialen, -toepassingen en -oplossingen. Met hun hoge duurzaamheidseisen en productnormen en een goede prijs-prestatieverhouding, bieden Duitse bedrijven aantrekkelijke oplossingen.

De Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel organiseert een driedaags event: een conferentie op 22 juni 2021, waar Belgische en Duitse experten aan zullen deelnemen, gevolgd door twee dagen B2B-meetings op 23 en 24 juni. Gedurende deze twee dagen zullen de Duitse bedrijven uit de duurzame bouwsector Belgische bedrijven individueel ontmoeten. 

Deelname aan de conferentie over duurzaam bouwen is gratis: geniet van de uitwisseling van ervaring van de Belgische en Duitse experten.

Meer details & inschrijven