Een update over hvac speciale technieken en building information modeling (bim)

Deze studiedag is vooral interessant voor architecten, ingenieurs, bouwmeesters, projectontwikkelaars, installateurs, journalisten en, bij uitbreiding, eender wie geïnteresseerd is in het onderwerp.

Alle deelnemers zullen bovendien de kans krijgen om zelf bij te dragen met hun eigen standpunten om zo een nog betere samenwerking tijdens lopende of toekomstige projecten mogelijk te maken. Tenslotte vormen alle specialisten immers een deel van een veel groter geheel, dat veel beter draait als we dezelfde taal spreken en duidelijk met elkaar kunnen communiceren.

  • Opleiding erkend voor vrije vorming EPB verslaggevers, 3u! (stuur ons dan zeker een mailtje met uw rijksregisternummer, of uw ID kaart, R/V!)
  • Informatietechnologie geïntegreerd in projectmanagement: architecten, technische en stabiliteitsingenieurs komen in contact met gedigitaliseerde documenten. 3D-plannen zijn dagelijkse kost geworden, aangepaste software van fabrikanten alsook meterberekeningen en andere dynamische simulaties maken dit toegankelijk.
  • In deze veranderende wereld leek het ons een goed idee om de balans op te maken van nieuwe instrumenten en communicatiemethoden bij specialisten in de HVAC sector en bij het WTCB maar ook bij andere actoren.
  • Welke aanbevelingen worden er gegeven?

Klik hier voor het programma en inschrijivingen.