Exclusief Ledenevent van Pixii op maandag 17 december in Gent

Graag nodigen wij u uit voor ons exclusief Ledenevent op maandag 17 december in Gent. Op het programma staat een kijkje achter de schermen van de passieve klaslokalen van de Technologiecampus Gent onder begeleiding van gastheer BAST architects & engineers en gastvrouw KU Leuven. In een interactieve workshop krijgt u bovendien de kans om mee vorm te geven aan ons opleidingsaanbod voor volgend jaar.

 

Programma 

14u00   Warm onthaal 

14u15   Adviescommissie

  • Interactieve workshop circulair bouwen
  • Netwerkmoment
  • Kijkje achter de schermen van de passieve klaslokalen van de Technologiecampus Gent onder begeleiding van gastheer Bruno Deraedt (BAST architects & engineers) en gastvrouw Hilde Breesch (KU Leuven). De klaslokalen zijn voorzien van een verschillende bouwschil en heel wat meetapparatuur: een ideale testomgeving om de technieken en het comfort te meten.

16u45   Pauze & warm onthaal deelnemers Algemene Vergadering

17u15   Algemene Vergadering

  • agenda nog te bepalen

18u45   Afsluiter met een hapje en een drankje
 

Oproep voor Algemene Vergadering

  • Wil je je als bedrijf of organisatie ook kandidaat stellen als stemgerechtigd lid? Stuur ons dan dit ingevulde formulier terug. 

Bereikbaarheid

Campus Gent is heel gemakkelijk te bereiken, op welke manier je ook komt: met het openbaar vervoer of met de auto. De hoofdingang van de Technologiecampus bevindt zich aan het Griendeplein. Je kan boven- of ondergronds parkeren. Naast het receptiegebouw zijn parkeerplaatsen voor bezoekers. Meld je altijd aan bij de receptie!

Hoe er geraken?

Zie: https://iiw.kuleuven.be/gent/contact

Technologiecampus Gent
Gebroeders De Smetstraat 1
9000 Gent

Inschrijven

Deelname is gratis, maar inschrijven via onderstaande link is wel verplicht.
Schrijf je hier in vóór 13 december 2018.

Organisatie
 

Gastheer & gastvrouw