[UITGESTELD] Opleiding 'Na-isolatie van bestaande hellende en platte daken'

banner-na-isolatie-daken-najaar-2018-header

[Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 (Corona) verplaatsten we deze opleiding naar een latere datum] Het isoleren van een dak is een onmisbare energiebesparende maatregel. Hoe pak je dit optimaal aan? Welke opties zijn er voor hellende en platte daken?

Deze cursus omvat een aantal minder / zelden belichte onderwerpen met betrekking tot de energetische renovatie van daken, zowel platte daken als hellende (dampopen) daken. Naast de klassieke daken komt ook de specifieke problematiek van energetische dakrenovatie van appartementsgebouwen aan bod.

Een solide dosis basiskennis bouwfysica is voor deze opleiding wel een must. Het is aangewezen om eerst de opleiding “Basisprincipes bouwfysica" te volgen.
 

Doelpubliek

Architecten, ingenieurs, energiedeskundigen en EPB-verslaggevers.
 

Lesgevers

Bart Humbeeck is technisch adviseur bij Pixii, gespecialiseerd in bouwfysica, bouwdetails, energiezuinige bouwen en verbouwen. Met zijn studiebureau heeft Bart een uitgebreide ervaring opgebouwd in het begeleiden van energiezuinige bouw- en verbouwprojecten.
 

Permanente vorming

Deze opleiding is erkend als vrije permanente vorming voor EPB-verslaggevers (5u) en voor architecten. Meer info. Vul bij je inschrijving zeker je rijksregisternummer in als EPB-verslaggever! Architecten vullen hun rijksregisternummer en hun stamnummer bij de Orde van Architecten in. Ben je dat vergeten? Bezorg ons die gegevens dan zeker voor de opleiding via opleidingen@pixii.be.
 

Praktisch

Datum en tijdstip
Donderdag 19 maart 2020, 10u-16u 

Locatie

Mundo-A, Turnhoutsebaan 139A, 2140 Borgerhout - routeplanner

Inschrijven

Kostprijs (vrijgesteld van btw)
Pixii-leden: € 224
niet-leden: € 280

Kmo-portefeuille
Geniet 20 tot 30% korting op de opleidingsprijs via de kmo-portefeuille. Aantal uren opleiding = 5u.

Vrije beroepen
Werkgevers of werknemers uit PC336 (vrije beroepen waaronder architecten) ontvangen via Liberform een premie van €60 per dag of €30 per halve dag opleiding. 

Onderwijs
Elke leerkracht in een bouwschool kan zich gratis via Constructiv inschrijven.

Cursusvoorwaarden
Klik verder voor meer informatie over de cursusvoorwaarden.