Opleiding 'Na-isolatie van bestaande hellende en platte daken'

Het isoleren van een dak is een onmisbare energiebesparende maatregel. Hoe pak je dit optimaal aan? Welke opties zijn er voor hellende en platte daken ?

Deze opleiding is aanvullend op het opleidingsonderdeel “Basisprincipes bouwfysica, do’s en don’ts voor gebouwschilrenovatie”. Een basiskennis bouwfysica is noodzakelijk voor het volgen van deze cursus.

Indien nodig kan je daarom eerst de opleiding “Basisprincipes bouwfysica, do’s en don’ts voor gebouwschilrenovatie” volgen.

De cursus omvat een aantal minder / zelden belichte onderwerpen met betrekking tot de energetische renovatie van daken, zowel platte daken als hellende (dampopen) daken.

Naast de klassieke daken komt ook de specifieke problematiek van energetische dakrenovatie van appartementsgebouwen komt aan bod.

Doelpubliek

Architecten, ingenieurs, energiedeskundigen en EPB-verslaggevers.

Lesgevers

Bart Humbeeck is technisch adviseur bij Pixii, gespecialiseert in bouwfysica, bouwdetails, energiezuinige bouwen en verbouwen. Met zijn studiebureau heeft Bart een uitgebreide ervaring opgebouwd in het begeleiden van energiezuinige bouw- en verbouwprojecten.

Permanente vorming

Deze opleiding is erkend als vrije permanente vorming voor EPB-verslaggevers (5u) en voor architecten. Meer info. Vul bij je inschrijving zeker je rijksregisternummer in als EPB-verslaggever! Architecten vullen hun rijksregisternummer en hun stamnummer bij de Orde van Architecten in. Ben je dat vergeten? Bezorg ons die gegevens dan zeker voor de opleiding via opleidingen@pixii.be.

Praktisch

Datum en tijdstip
Donderdag 28 februari 2019, 10u-16u 

Locatie
Ecohuis Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout - routeplanner

Inschrijven

Kostprijs (vrijgesteld van btw)
Pixii-leden: € 224
niet-leden: € 280

Kmo-portefeuille
Geniet 30 tot 40% korting op de opleidingsprijs via de kmo-portefeuille.

Vrije beroepen
Werkgevers of werknemers uit PC336 (vrije beroepen waaronder architecten) ontvangen via Liberform een premie van €60 per dag of €30 per halve dag opleiding. 

Onderwijs
Elke leerkracht in een bouwschool kan zich gratis via Constructiv inschrijven.

Cursusvoorwaarden
Klik verder voor meer informatie over de cursusvoorwaarden.