Call for abstracts Expert Days 2019

03.06.2019

Wanted! Pixii zoekt vernieuwende én verhelderende onderwerpen voor haar Expert Day communicatie in de bouw op 10 oktober in Gent.

Dien jouw onderwerp in tot en met 31 juli. Pixii beoordeelt je abstract op de graad van innovatie, het wetenschappelijke karakter, de praktijk- en doelgroepgerichtheid en het marktpotentieel. Bij een positieve evaluatie presenteer je jouw onderwerp op de Expert Days tijdens een lezing van 45 minuten (incl. 5 minuten vragen).
 

Communicatie in de bouw

10/10/2019, Gent

Vreemde eend in de bijt van de Expert Days of toch niet? Hoe optimaliseer je informatiestromen? Hoe documenteer je werfverslagen om ervoor te zorgen dat het bouwproces goed verloopt? Wat is de kracht van de Woningpas? Speelt sociale media een rol in prospectie? Waar staat BIM nu? 

Een abstract indienen?

Dien jouw abstract in tot en met 31 juli via bart.humbeeck@pixii.be. Bezorg ons:

  • Titel: een bondige titel die het onderwerp accuraat omschrijft.
  • Tekst: kader je onderwerp en beschrijf specifiek welke punten je wil behandelen of welke resultaten je naar voren wil schuiven. Beperk het abstract tot 400 woorden. Meerdere abstracts zijn toegestaan.
  • Bio: korte voorstelling van jezelf (bedrijf, functie, verantwoordelijkheden, …) van maximum 100 woorden.
  • Foto’s: een foto van jezelf en twee beelden die je onderwerp illustreren. Gebruik beelden van minstens 1280 x 960 pixels.
  • Contactgegevens: naam, email, telefoon.

Bij aanvaarding van jouw abstract worden deze gegevens (uitgezonderd contactgegevens) gebruikt op de Pixii-website ter aankondiging van jouw lezing.

 

Expert days?

De Expert Days zijn diepgaande studiedagen rond een actueel, gespecialiseerd thema in het ruimer kader van energieneutraal bouwen. We geven er het woord aan externe specialisten met uitgelezen expertises. De nadruk ligt steeds op objectieve en kwalitatieve informatie. Meer info >>>

Plaats hier de tekst van jouw nieuwsbericht.