Jouw product of dienst op Batibouw 2020?

Logo Batibouw
24.12.2019

Ook in 2020 staat op Batibouw een circulaire stand vol circulaire producten en diensten voor de bouwsector. Iedereen die toekomstgericht wil bouwen of verbouwen krijgt hier een inkijk op wat er nu al beschikbaar is.

Pixii, VIBE en Architectura.be slaan voor dit initiatief de handen in elkaar en lanceren een oproep aan alle leveranciers van circulaire diensten of producten voor de bouwsector. In totaal worden 16 producten of diensten geselecteerd voor de spotlight op onze circulaire stand op Batibouw. De nadruk ligt op producten en diensten die lokaal geproduceerd worden en beschikbaar zijn op de Belgische markt. De geselecteerde producten zullen worden gepresenteerd  a.d.h.v. product samples en informatieve posters.

We selecteren op basis van de informatie die wordt gegeven bij inzending en de mate waarin het product voldoet aan een aantal criteria. Vanwege het beperkte aantal plaatsen op de stand nemen we de mate van innovatie van het product of dienst in rekening, alsook de volgende criteria: mogelijkheid tot desassemblage, eenvoud, snelheid, compatibiliteit, eenvoud in gebruik, levensduur, onafhankelijkheid, pace-layering, prefabricatie, hernieuwbaarheid, composteerbaarheid, recyclagemogelijkheid, upcyclingmogelijkheden, herbruikbaarheid, materiaalpaspoort en circulair businessmodel. Uiteindelijk nemen we ook het toepassinggebied in rekening zodat de bezoekers van de stand een verscheidenheid aan oplossingen gepresenteerd zal krijgen.

Komt je product of dienst in aanmerking? Inzenden kan nog t.e.m. 31/12 via dit formulier.