Architectenbureau Jan Stranger

Wat doen we

Architectenbureau Jan Stranger BVBA is een Antwerps architectenbureau gespecialiseerd in:

- Particuliere woningen en projectontwikkeling

- BEN-woningen

- Massief-passiefbouw

- Nul energiewoningen en actiefhuizen

- Energetische studies met de PHPP software.

 

Onze filosofie

Onze missie is kwalitatieve, functionele en vooral betaalbare gebouwen te realiseren welke aan de hoogste isolatie en conforteisen voldoen.

Van het begin tot het einde wordt uw project opgevolgd door het architectenbureau en bij elke stap, vanaf het eerste voorontwerp, wordt rekening gehouden met alle aspecten van een duurzame bouw.

 

Wie zijn we

Architectenbureau Jan Stranger BVBA is een architectenbureau dat vanaf 2000 actief is in duurzaam bouwen en zich vanaf 2007 specialiseerde in de bouw van passiefhuizen, nul-energiewoningen, BEN-woningen en beter. Daarnaast worden ook BEN-ovaties uitgevoerd.

Door de vele jaren ervaring met energiezuinig bouwen is een uitgebreide expertise ontstaan die die maakt dat de woningen 'future-proof' zijn en tegen betaalbare prijzen gerealiseerd kunnen worden.

Het beste E-peil dat tot op heden gerealiseerd werd is een E-5., ook onze andere E-peil zijn extreem goed, deze zorgen ervoor dat de gerealiseerde woningen letterlijk veel voor zijn op de steeds strenger wordende energetische eisen en zelfs de woning van 2008 reeds beter presteert dan de eisen voor 2021 (ben-eisen). Wij kunnen als architectenbureau aansluitend stellen dat al onze woningen letterlijk “huizen van de toekomst’ zijn.

Bij alle projecten wordt zelf de energiestudies uitgevoerd. Tevens wordt bij specifieke projecten samengewerkt met specialisten (interieurarchitecten, ingenieurs,…) zodat multi-professioneel gewerkt wordt.

Daarnaast zorgen wij steeds voor het samenstellen van een sterk bouwteam om de woning te realiseren en dat aan betaalbare prijzen door de vrije markt (concurrentie) te laten spelen, iets wat enkel kan door als architect onafhankelijk te werken.

Als u meer over ons wil ontdekken, volg onze facebook pagina!