Ben Martens Architecten

Ben Martens Architecten werd opgericht in 2011 door burgerlijk ingenieur-architect Ben Martens en is gevestigd in Lint.

Als jong en groeiend architectenbureau is Ben Martens Architecten momenteel vooral actief in de private woningbouw. Zowel nieuwbouw als verbouwingen behoren tot de huidige activiteiten.Ook in sociale woningbouw, appartementsbouw, kantoorbouw en utiliteitsbouw heeft ons bureau de nodige ervaring. 

Ben Martens Architecten is en leergierig architectenbureau en staat open voor nieuwe bouwtrends en hedendaagse inzichten. De bouwsector is constant in ontwikkeling. Wij willen mee zijn met deze evolutie en er ons steentje toe bijdragen.

De inbreng van de bouwheer is voor ons vitaal en van onschatbare waarde. Ons verhaal is niet te nemen of te laten. Integendeel, een wisselwerking tussen verschillende partijen is een garantie voor het beste resultaat.

Voor alle specifieke verzoeken en eisen van de bouwheer bieden wij een luisterend oor en de nodige expertise.

Ben Martens Architecten kiest voor een individuele en persoonlijke aanpak en zoekt samen met de bouwheer naar de beste en aantrekkelijkste oplossing.

Omdat u niet gediend bent met een prijs die hoger is dan uw budget, houden we ook hierbij nauwlettend een oogje in het zeil. Bovendien staan economie en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Ben Martens Architecten is een energiebewust architectenbureau. Energiezuinig bouwen is meer dan ooit noodzakelijk en de interesse hiervoor groeit dan ook bij het grote publiek. Als vertrouwenspersoon van de bouwheer tijdens het bouwproces, vormt de architect hierbij een belangrijke schakel.

Ben Martens Architecten is een architectenbureau dat een gezonde interesse toont voor energiezuinig bouwen met een goede dosis gezond verstand.