Bleuzé Steven

Over ons

Tielensteenweg 9
2460 Lichtaart
België
014 55 61 11

Na het behalen van het diploma van architect aan het St.-Lucasinstituut te Gent in 1996 en na mijn stageperiode bij architect Arnoud Algoet te Beveren-Leie ben ik als zelfstandige een architectenpraktijk gestart. De eerste jaren werkte ik eveneens als freelance architect bij diverse architectenbureaus, waar ik heel wat ervaring heb kunnen opdoen in allerhande projecten ( groot en klein ).
De hoofdactiviteit van het bureau is momenteel residentiële gebouwen ,zowel nieuwbouw als verbouwingen. Maar ook industriebouw, KMO-gebouwen en landbouwconstructies zijn ons niet vreemd. 
Hierbij wordt steeds geprobeerd om samen met de bouwheer het project duidelijk te omschrijven ( leefpatronen, materiaalvoorkeuren, budgetten,...) en daarna wordt geprobeerd om de juiste vormentaal en de bijhorende bouwkundige oplossingen te zoeken om het project tot een goed einde te brengen. Uiteraard wordt allerhande nieuwe wetgevingen en normen in de ontwerpen geïntegreerd.

Op deze website vindt U enkele projecten, reeds gerealiseerde projecten én projecten in uitvoering. Deze geven u een beknopt beeld van de opdrachten, zowel nieuwbouw als verbouwingen, zowel woningbouw als bedrijfsgebouwen.

Dit geeft slechts een beperkt idee van wat we voor U kunnen betekenen. Aarzel dan ook niet om meer inlichtingen te vragen of een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, waarop we U graag onze werkwijze toelichten.