Bostoen

Over ons

Koninginnelaan 2-3
9031 Drongen
België
09 216 16 16

Thuiskomen, da’s Bostoen.

 “Rentrer chez soi”, de Fransen zeggen het zo mooi. Ze gaan niet naar huis, maar komen tot zichzelf. En zo verwoorden ze precies wat wij bedoelen met thuiskomen.

Een warme thuis realiseren we door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden onder één merk “Bostoen“. Of het nu een projectwoning, een appartement of een nieuwbouw op jouw grond is, iedereen verlangt naar die ene thuis waar je geschiedenis kan schrijven. Jouw nest waar rust, liefde, geluk en jonge dromen ontstaan.

Al meer dan 40 jaar vormen passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf. Respect voor onze medewerkers, maatschappij, milieu en bezieling staan hierbij centraal.

“Wonen, bouwen, samenwerken en met goesting werken bij Bostoen, dat is eenvoudigweg thuiskomen.”

 

Onze activiteiten

 

Producten

Kies voor onze woonprojecten

Een nieuwe thuis, in een toffe, groene buurt met ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Alles wordt voor jou in orde gebracht, van ontwerp tot oplevering. Kiezen voor onze nieuwbouw woonprojecten, da’s kiezen voor rust en zekerheid. Je kan ook steeds tijdens onze opendeurdagen of na afspraak een kijkwoning bezoeken.

Stap in onze appartementen

Een mooi appartement, volgens jouw wensen en verlangens. Kijk zorgeloos toe van ontwerp tot oplevering en stap met een grote glimlach binnen in jouw nieuwe thuis. Onze appartementen zijn ook ideaal als vastgoedinvestering! Je kan steeds tijdens onze opendeurdagen of na afspraak een kijkappartement bezoeken.

Realiseer jouw bouwontwerp:

Kies voor onze expertise om jouw droom waar te maken. Dankzij ons gedreven bouwteam hoef jij geen enkele partner zelf te coördineren. Samen gaan we voor een vlekkeloos traject, en de ultieme realisatie van jouw bouwontwerp op maat. Kom gerust eens langs tijdens een opendeurdag in onze kijkwoning in Lochristi.

Meer info vind je terug op www.bostoen.be