Climacon

Over ons

Kruinstraat 4
9160 Lokeren
België
09 337 87 77

Climacon is groothandel in HVAC producten

We vertegenwoordigen merken zoals Midea, Clivet Home, Clint en LMF. Het gamma bestaat uit airconditioningssystemen, warmtepompen, luchtgroepen, VRF-systemen en alle soorten ventilatiesystemen. Ons gamma omvat zowel residentiële als industriële toestellen. Climacon kan u een volledige service bieden. Met een verkoopafdeling en met een dienst na verkoop van hoge kwaliteit. De dienst na verkoop is bij Climacon één van de belangrijkste peilers omdat een na-service zeer belangrijk is.

Wanneer u voor kwaliteit kiest bent u bij Climacon op het juiste adres.

Service

Climacon kan u een volledige service bieden. Met een verkoopafdeling en met een dienst na verkoop van hoge kwaliteit. De mensen van de dienst na verkoop als ook onze service techniekers gaan jaarlijks meerdere keren op stage bij de fabriek om daar een uitgebreide service opleiding te hebben en telkens op to date te zijn. De dienst na verkoop is bij Climacon één van de belangrijkste peilers omdat een naservice zeer belangrijk is.

Begeleiding

Climacon heeft niet enkel een mooie website met producten en een prijslijst maar u kan ons ook inschakelen om een project mee te begeleiden om een juiste oplossing te vinden voor het hoogste niveau aan komfort te bieden met een minimale inpact op het milieu. Climacon is zich er van bewust dat technologie een cruciaal element is in moderne gebouwen en stedenbouw. Het gebruiksgemak, energie-efficientie en de energie duurzaamheid van onze omgeving, alsook de gezondheid en het welzijn van de mensen die bezig zijn met onze producten, vertrouwen op onze systemen. Of dit nu in een industriele omgeving is of een kantoorgebouw, een particuliere woning of een vrijetijdscentrum; hetgeen wat de gebruiker nodig heeft staat centraal en door de flexibiliteit van onze producten kunnen we het systeem aanpassen aan de vereisten van het gebouw.

Dit is hoe Climacon duurzaam comfort ziet; voldoen aan uw verwachtingen door een maximale energie-efficientie, geoptimaliseerde investeringen, hoogste standaard van respect voor het milieu en innovatieve oplossing.

Kwaliteit

Climacon staat garant voor kwaliteit, door de jaren samenwerking met de verschillende fabriekanten en het, op regelmatige basis, bezoeken van de fabrieken kan Climacon u garanderen met de hoogste kwaliteitsnorm te werken. De verschillende leveranciers hebben dan ook labels van onafhankelijke testbureaus in Europa en daarbuiten om een zekerheid van kwaliteit te verzekeren, zoals daar zijn; EUROVENT, TUV, ...

Climacon creates a better life!