Isola

Over ons

Vrijheidweg 10
3700 Tongeren
België
012 28 03 28 // 0800 62 502

Isola, de referentie in isolatie, zowel voor woning- als projectbouw. NV Isola werd opgericht in 1988. Samen met het WTCB was Isola dus letterlijk de grondlegger van het populaire gespoten PUR van vandaag! In 2018 was Isola ook meteen de eerste om alle uitvoeringen van gespoten PUR met de meest milieuvriendelijke grondstoffen van de 4de generatie te doen, deze producten hebben géén enkele invloed meer op het milieu en de opwarming van de aarde (GWP factor). In 1995 werd Thermogran uitgevonden. Dat originele isolatieproduct kent zowel een hoog isolerend vermogen als een akoestische waarde en wordt in een 100% Co² neutrale productiehal, 100% aangedreven door zonne-energie vervaardigd op basis van recyclage van isolerende grondstoffen. Dit is dus meteen één van de eerste cyclische isolatieproducten. Want zijn isolerende waarde gaat generaties mee, en is 100% herbruikbaar.

Inmiddels plaatst Isola thermische en akoestische isolatie over heel België en wordt chape, vloerverwarming en het vloeren ook  in het pakket van de vloeropbouw mee aangeboden. 

Ons team begeleidt je graag bij je nieuwbouw- of renovatieproject en adviseren u met professioneel advies. Ook na de oplevering, zorgen wij dat je niet in de kou blijft staan.  Zo ondersteunen we je in de opvolging van premies bij de netwerkbeheerder en fiscale attesten voor subsidieaanvragen