Ventilair

Ventilair Group: dé marktleider in residentiële ventilatie in D-systemen met warmterecuperatie en bovendien stijgt ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Dagelijks gaat de groep op zoek naar nieuwe producten die bijdragen tot de esthetiek en comfort van uw leefomgeving. Het ontwikkelen van innovatieve én energiezuinige systemen met EC motoren staat bij haar voorop.
 
Ventilair Group gaat voor een portefeuillerendement. Dankzij haar systeem kunt u aanzienlijk besparen op uw verwarmingskosten. De D-systemen Sentinel Kinetic en HRUC-E (beiden EN 308) zorgen voor een afvoer van vervuilde lucht en aanvoer van verse voorverwarmde lucht. Met dit systeem voorkomt u grote verliezen (zowel energie als financieel) en krijgt u  jaarlijks een hoog rendement. Bovendien werden alle D-systemen gekeurd volgens bijlage G, en prijken 6 units in de EPB-productgegevens databank. Om uw comfort op te voeren biedt Ventilair Group een hele reeks filters aan, ze worden makkelijk aangesloten op de units.
 
Een ander belangrijk element is dat de groep naast distributeur ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.

Lead by knowledge

Dat bereik je enkel en alleen als je correcte en betrouwbare fiches van je producten aflevert. Mede door ons eigen R&D departement, die nauw samenwerkt met meerdere onderzoeksinstellingen die over de grenzen heen kijken, beschikt Ventilair Group over de meest innovatieve producten én concepten. U zoekt specifieke normen, regelgevingen en eisen, testrapporten en/of allerhande technische specificaties voor een bepaalde opdracht? Deze service biedt Ventilair Group u geheel gratis aan.

When will you breathe with us?