WDM - Doordacht renoveren

Over ons

Eikerlandstraat 15
2870 Ruisbroek (Puurs)
België
0474 48 86 61

Onze vakmensen zijn steeds bereid om u te helpen met het realiseren van uw renovatieproject, groot of klein. Van totaalrenovaties tot naisoleren van uw woning, wij helpen u met plezier. Door het rechtstreekse karakter van onze communicatie vermijdt u lange wachttijden, praat u steeds met de juiste, gekwalificeerde persoon, die steeds volledig op de hoogte is van uw dossier. Dit zowel technisch als financieel, waardoor u steeds een volledig antwoord zal krijgen op al uw vragen.

Door een doorgedreven specialisatie in alle huidige vormen van isolatietechnieken kan u bij ons steeds terecht voor het isoleren van uw woning. Wij denken steeds met u mee over de beste en voordeligste manieren om uw woning te isoleren. Vanwege constante bijscholing zijn we steeds op de hoogte van de huidige milieu-normen en kunnen wij u helpen met het maken van de juiste beslissingen, bijgestaan door onze rijke ervaringen bij andere klanten.

Bij Doordacht Renoveren weten we dat elke euro telt. Daarom krijgt u van ons steeds een vrijblijvende offerte, met een gedetailleerde berekening van de benodigde werken en bijhorende kosten.
Door een gedetailleerde offerte te hanteren komt u nooit voor verassingen te staan. U weet steeds op voorhand hoeveel de werken zullen kosten en hoelang ze zullen duren. Komt er toch iets extra bij kijken? Dan wordt u altijd op voorhand op de hoogte gebracht en kunnen we de werken bijsturen.