Wertim

Over ons

Linteweversstraat 20
7780 Komen
België
056 56 11 11

Wertim N.V. is een familiebedrijf dat sedert 1921 gespecialiseerd is in het ontwerpen, maken en plaatsen van ramen en deuren. Vakkennis, ervaring, en doorgedreven studie hebben het mogelijk gemaakt om, dankzij investeringen in de nieuwste technologien, producten te ontwikkelen die 'modern' en 'traditioneel' perfect op elkaar afstemmen, met thermische eigenschappen aangepast  aan de noden van vandaag.  

Wertim N.V. biedt haar klanten een ruime keuze uit zowel HOUT, ALUMINIUM, PVC als HOUT-ALU schrijnwerk. Dit laatste is werkelijk de 'Rolls' onder de ramen : strak aluminium aan de buitenzijde, warm hout aan de binnenzijde. ALLES eigen fabrikaat, met dank aan ons team van gemotiveerde en getalenteerde medewerkers. 

Bent U professioneel ? Vakmensen worden uitgenodigd met ons te werken of verdeler van onze producten te worden. Wertim N.V. biedt daarbij een perfecte ondersteuning gaande van opleiding, software, marketingtools tot technische advies. We willen onze professionele klanten in de beste omstandigheden tot bij de gebruiker brengen, en daarom bieden we een topproduct aan, gecombineerd met informatie en doorgedreven service.