PassiveHouse-beurs

De bouw- & renovatiebeurs PassiveHouse stond voor minimale energiekost en maximaal wooncomfort. Het was de plek om je (ver)bouwproject een heel concrete vorm aan te laten nemen: van ontwerp, berekening, keuze van de materialen en technieken, tot uitvoering toe.

PassiveHouse-beurs logo

PassiveHouse bracht kwaliteitsvolle partners, kennis van de nieuwste trends, energiezuinige innovaties en producten naar voor. Het was de plek om je (ver)bouwproject een heel concrete vorm aan te laten nemen: van ontwerp, berekening, keuze van de materialen en technieken, tot uitvoering toe. PassiveHouse werd georganiseerd door Pixii (destijds nog PassiefhuisPlatform) in samenwerking met haar Waalse tegenhanger PMP van 2001 t.e.m. 2015. Na 14 edities was energieneutraal bouwen zodanig vertegenwoordigd op meer algemene beurzen voor de bouwsector, waarmee haar missie eigenlijk was volbracht!

Inzicht van de laatste trends en innovaties voor de professional

Voor professionelen was er tijdens PassiveHousen een profdag met een gevuld programma van lezingen en workshops die hen niet alleen de laatste trends en innovaties toonden, maar ook alle details over de nieuwste technieken en producten. Het was meteen een kans om ook hun netwerk te verstevigen.

PassiveHouse magazine: een permanente bron van inspiratie en praktische info

De beurscatalogus was naast een overzicht van de exposanten, alle praktische beursinformatie en een beursplan en een magazine vol inspirerende artikels, verhalen uit de praktijk en tips.