Renovatieadvies

Maak samen met onze renovatiecoach en onze renovatiestarter goede keuzes op maat van jouw woning

BENOveren, dat is gewoon goed renoveren. Maar hoe doe je dat? Pixii – Kennisplatform Energieneutraal bouwen helpt jou hierbij graag verder.

Een gebouw bestaat uit vele onderdelen die ook nog eens allemaal met elkaar verbonden zijn: de buitenmuur, het dak, de beglazing, het schrijnwerk, de ventilatie, de luchtdichtheid, … Wie renoveert, moet niet enkel een goede oplossing kiezen voor dat ene onderdeel, maar ook rekening houden met alle andere maatregelen die later – soms zelfs pas binnen 20 jaar – worden uitgevoerd. Bovendien heeft elke verbouwer zijn eigen voorkeuren: verhoogd comfort, meer licht en ruimte, betere akoestiek, meer energiebesparing, gebruik van bio-ecologische producten of brandveilige materialen … Met de Renovatiestarter reikt Pixii dé methode aan om op jouw maat je renovatie van bij het begin goed te starten. 

Met het Renovatiestarterspakket bespreken we wat moet, wat kan, waar je op moet letten, en hoe alle ingrepen een impact hebben op elkaar. Zo voorkom je nadien bouwfouten, plan je efficiënt op de lange termijn en bespaar je dus ook op de kostprijs van je renovatie.
 

Wat mag je verwachten?

  • Onafhankelijk eerstelijnsadvies bij jou thuis
  • Diepgaand gesprek (+- 2 uur) op maat van jouw gebouw
  • Samen oplossingen zoeken én foute keuzes vermijden
  • Kostprijs: 242 euro voor wie woont in Oost-Vlaanderen of Antwerpen
     

Hoe aanvragen?

Stuur een mailtje naar advies@pixii.be met je contactgegevens en adres.