Uitwerking van jouw business model

Van idee naar bedrijfsmodel: bepaal jouw bedrijfsstrategie voor de toekomst met het business model canvas.

Een startup of een nieuwe dienst, innovatieve technologie of samenwerking behoeft meer dan technische onderbouwing en enthousiasme om succesvol te worden gelanceerd.  Pixii ontwikkelt mee jouw bedrijfsmodel. We helpen je mee de knelpunten te detecteren en een echte meerwaarde te creëren. Zo verken je de grenzen van je eigen kunnen, boor je nieuwe markten aan en verbeter je de kwaliteit van het opgeleverde product.

Onze adviseurs maken gebruik van het ‘Business Model Canvas’. Deze gekende tool werd specifiek ontwikkeld om inzicht op te bouwen rond negen essentiële componenten van je business model. Centraal staat de waardepropositie, de onderscheidende waarde die je de klant biedt. Daarnaast wordt ook gekeken naar partners, infrastructuur, klanten, kosten, opbrengsten, …

Business modelling aanvragen

Heb je vragen, ideeën of interesse? Neem gerust contact op via 03 235 02 81 of info@pixii.be!

Onze technisch adviseurs bekijken waar je noden liggen en waar ze je kunnen bijstaan. Kleinere vragen kunnen worden beantwoord in een adviesgesprek. Is er een match in vraag en aanbod? Dan kan de ondersteuning verder worden uitgediept in een business modelling-traject!

 

Tarieven

Is kort advies onvoldoende om een concrete en praktische oplossing te bieden voor jouw vraag? Dan werken we een vervolgtraject uit via een ‘business model canvas’ en een offerte op maat. Als Pixii-lid geniet je hierbij van 20% korting.

Als kmo kom je in aanmerking voor subsidiëring via de kmo-portefeuille.  Afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf krijg je zo 30% tot 40%  van de factuurkosten door de Vlaamse overheid terugbetaald.

Korte adviezen worden altijd in regie aangerekend.

  • Niet-leden: 120 euro excl. btw per begonnen uur
  • Pixii-leden: 96 euro excl. btw per begonnen uur