Pixii zet in op online opleidingen

pixii online opleidingen
17.04.2020

Ook Pixii ziet de kracht van online leren en rolt daarom vanaf april 2020 in stappen een online leerplatform uit.

Online leren heeft tal van voordelen. Het kan van thuis uit, het kan op momenten waarop Pixii-lesgevers in hun bed liggen, je doet het op eigen tempo en je vermijdt de CO2-uitstoot door verplaatsing! En net nu we met zovelen van thuis uit moeten werken is het de enige mogelijkheid om nog opleidingen te kunnen volgen. De lancering van ons online leerplatform komt dus niet toevallig nu.

Uitrol in stappen

We willen onze online opleidingen een volwaardig alternatief maken voor hun offline tegenhangers en dat is een grote uitdaging. We vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat de kwaliteit van onze video's voldoende hoog is. Daarnaast zal je ook de mogelijkheid hebben om vragen te stellen aan de lesgevers via berichten en komen onze online opleidingen in aanmerking voor de KMO-portefeuille én het behalen van EPB-punten. Omdat we echter snel van start willen gaan rollen we het platform stap voor stap uit: de komende 4 weken maken we elke week één nieuwe opleiding online beschikbaar. Naar gelang het succes zullen we nadien nog andere opleidingen online beschikbaar maken!

bekijk ONLINE OPLEIDINGEN

Komen alle opleidingen online?

Indien we merken dat er vraag voor is, publiceren we meer en meer opleidingen online. Niet alle opleidingen lenen zich echter tot online leren. Bijvoorbeeld onze hands-on opleidingen waarbij onze lesgevers je met een bepaald software-pakket leren werken, kan moeilijk online gegeven worden.

Wat kost het?

Wie al eerder een opleiding volgde bij Pixii weet dat het bij ons om de inhoud gaat. Of je nu een opleiding offline of online volgt, de kennis die je opdoet is dezelfde én je zal vragen kunnen stellen aan de lesgever. De prijzen zullen daarom ook dezelfde zijn.

Hou je van persoonlijk contact met de lesgever en vind je onze koffie, thee en broodjes zo geweldig? Dan zijn onze opleidingen op locatie meer jou ding. Heb je liever de flexibiliteit om een opleiding te volgen op eigen tempo, waar en wanneer je wil? Dan zijn onze online opleidingen meer iets voor jou. ;)

Ga naar online opleidingen