Pixii-leden 15% korting op Ecowonen

23.03.2017

Onder de vlag 'Ecowonen' vult Pixii samen met VIBE het luik duurzaam (ver)bouwen in op de Biolicious-beurs. We kiezen hierbij voor een dynamische, interactieve en sterk inhoudelijke invalshoek!

Pixii bouwde in het verleden zeer veel expertise op als organisator van de PassiveHouse beurs. Terwijl we in 2002 de eerste in België waren met een mini-beurs rond passief bouwen, groeide ons initiatief uit tot een driedaagse met 100 standhouders en 4.000 bezoekers met concrete (ver)bouwplannen. Wij zijn dan ook trots op het resultaat dat wij als vzw hebben neergezet: elke bouwbeurs zet vandaag het thema ‘energiezuinig bouwen’ op de kaart. In 2015 lasten we een sabbatjaar in en organiseerden we onze voorlopig laatste PassiveHouse. Een beurs organiseren is immers geen sinecure voor een organisatie die dit niet als corebusiness heeft.

Maar het succes van ons inhoudelijke programma in combinatie met een commercieel platform zoals een beurs bleef nazinderen. Sommige leden contacteerden ons met de vraag of wij als onafhankelijk Kennisplatform opnieuw onze expertise ten dienste willen stellen volgens dit format. Daar hadden we wel oren naar, op voorwaarde dat onze leden hiervan zouden profiteren.

Vanaf 2017 pakt de beurs Biolicious uit met een nieuw initiatief: EcowonenSamen met VIBE vullen zal Pixii het luik duurzaam (ver)bouwen in volgens ons PassiveHouse-concept: dynamisch, interactief, sterk inhoudelijk. Zo zullen we een inhoudelijke programma opstellen en (ver)bouwadvies geven via tal van lezingen en in onze Adviescorner. Pixii-leden krijgen 15% korting op een beursstand (naakte oppervlakte of standaardstand).

Praktisch

  • Wanneer? Van zaterdag 30 september tot en met zondag 1 oktober
  • Waar? Antwerp expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2000 Antwerpen
  • Meer info vind je op www.eco-wonen.com
  • Wil je als standhouder deelnemen? Ontvang je graag het exposantendossier? Contacteer Xiana Bossaert (Xiana@eco-wonen.com, 057 46 64 46)