Online opleidingen partnership

Zet je bedrijf online in de kijker voor een zéér relevante doelgroep via onze online opleidingen! Hoe kan je dan een opleidingspartner zijn en waarom zou je het doen?

Zéér specifieke doelgroep

We bereiken met onze opleidingen vooruitdenkende aannemers, architecten, fabrikanten, energiespecialisten, industrieel ingenieur architecten, ondernemers maar ook duurzaamheidsambtenaren en beleidsmakers. Stuk voor stuk willen ze naar de toekomst kijken, en het liefst ver. Ze kennen de waarde van duurzaam bouwen en zetten er dan ook volop op in. Is je bedrijf actief in de energieneutrale of circulaire bouwsector? Dan is dit het ideale publiek!

Uiterst relevante context

Pixii geeft zeer gespecialiseerde opleidingen voor professionelen uit de bouwsector met het oog op het versnellen van de transitie naar circulair en energieneutraal bouwen. Alle sleutelelementen voor de constructie van een energieneutraal en/of circulair gebouw zitten vervat in ons aanbod: isolatiemethoden, bouwknopen, luchtdichtheid, circulaire principes, PHPP, Therm, LED-verlichting, hernieuwbare technieken, ventilatie enz. Onze lesgevers brengen al jaren onze opleidingen meermaals per jaar live op één van onze leslocaties, op afspraak in jouw bedrijf en sinds kort ook 24/7 bij jou thuis via onze online opleidingen. Ze diepen samen met de deelnemers het onderwerp uit, dus een relevantere context kan haast niet.

Voorwaarden

  • Je bedrijf is lid van Pixii. Zijn jullie nog geen lid? Neem dan even de tijd om te ontdekken wat een lidmaatschap bij Pixii inhoudt.
  • De inhoud van de opleiding kan op geen enkele manier beïnvloed worden door de partner
  • Er kan geen extra tekst of beeldmateriaal toegevoegd worden aan de partnervermeldingen
  • Op de landingspagina bevindt het logo zich steeds onderaan
  • De positie van het logo wordt bepaald door het tijdstip van intekenen. Het logo van een partner die voor optie 1 kiest zal echter steeds eerste in rij zijn, ongeacht het moment van intekenen

Types partnerships

Optie 1: Ondersteun een opleiding

Geef aan onze deelnemers aan dat je bedrijf het verspreiden van de kennis in de opleiding belangrijk vindt. Op deze manier wordt de naam van je bedrijf gelinkt aan de onderwerpen die we in de opleiding behandelen. Je linkt de naam van je bedrijf aan onze expertise en daarnaast kan je een occasionele lead verwachten via de rechtstreekse link vanuit de opleiding.

Wat?

  • Je bedrijfslogo wordt getoond na de introductie van de opleiding met de mondelinge vermelding “Deze opleiding wordt ondersteund door [naam van je bedrijf]. [Naam van je bedrijf] maakt [product x] en/of levert [dienst y] met een focus op [visie z].” Onderaan de slide met je logo vermelden we ook “Opleidingspartners kunnen geen enkele invloed uitoefenen op de inhoud van een Pixii-opleiding.” om duidelijk te maken aan alle deelnemers dat Pixii een onafhankelijke kennisinstelling is. Dit komt ook het beeld van jouw bedrijf ten goede.
  • Er wordt een voorlaatste fragment toegevoegd aan de opleiding waarin je bedrijf wordt bedankt met de zin: “We danken [naam van je bedrijf] voor het ondersteunen van deze opleiding. Klik op de link hieronder voor meer informatie.” Hieronder staat een link naar de website van je bedrijf. Ter info: Alle deelnemers moeten doorklikken tot het laatste fragment om hun opleiding te vervolledigen, dus de vermelding van jouw bedrijf zullen ze zeker zien!
  • Het logo van je bedrijf tonen we ook als eerste in rij onderaan de landingspagina van de opleiding met de vermelding: “Deze opleiding wordt ondersteund door:”
  • Je ontvangt 1 deelname aan de door jou gesponsorde opleiding.

Maximum aantal partners

Eén per periode per opleiding.

 

Optie 2: Vermelding op landingspagina van specifieke opleiding

Profileer je bedrijf als organisatie die kennisontwikkeling ondersteunt en (net als Pixii) frontrunner wil zijn. Onze bezoekers zien je logo op de landingspagina van de door jou gekozen opleiding. Elke bezoeker die echt geïnteresseerd is in de door jou geselecteerde opleiding zal de landingspagina volledig doornemen en het logo van je bedrijf getoond worden. Wil je graag een diepere indruk nalaten in een nog relevantere context? Kies dan voor optie 1!

Wat?

  • Het logo van de organisatie wordt getoond onderaan de landingspagina met de vermelding: “Deze opleiding wordt ondersteund door:”

Maximum aantal partners

Twee simultaan per opleiding.

Prijzen

De prijzen voor sponsoring worden net zoals het Pixii-lidgeld bepaald a.d.h.v. de omzet van je bedrijf. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Omzet Optie 1   Optie 2  
  Heel jaar Half jaar Heel jaar Half jaar
< € 500.000 € 500 € 350 € 200 € 125
> € 500.000
en < € 12.500.000 
€ 1000 € 700 € 400 € 250

> € 12.500.000 
en < € 25.000.000

€ 2000 € 1400 € 800 € 500
> € 25.000.000  € 4000 € 2800 € 1600 € 1000

Mijn bedrijf is Pixii-lid en wil graag online opleidingspartner worden!

Geweldig! Geef onze collega Dries even een seintje via dries.luyten@pixii.be, hij doet het nodige!

Heb je nog vragen?

Stuur even een mailtje naar Dries op dries.luyten@pixii.be