Sleutel-op-de-deur BEN-woning in Malle

Type
Nieuwbouw
Locatie
België, Malle
Bouwjaar
2017
Functie
Woongebouw
Constructietype
Houten constructie
Constructiemethode
Geprefabriceerd
Energie-efficiëntie
BEN (E30)
Status
Opgeleverd

Het hele project werd door de bouwfirma van A tot Z en met een persoonlijke totaalbegeleiding uitgewerkt, zodat Annick en Jan zonder kopzorgen en dankzij de budgetanalyse zonder financiële verrassingen konden uitkijken naar de realisatie van hun droomwoning.

BOUWEN VOOR DE TOEKOMST.

Na meer dan twintig jaar boven hun horecazaak te hebben gewoond, vond het koppel de tijd rijp om te verhuizen naar een rustige plek met veel ruimte.

'We waren aanvankelijk op zoek naar een herenhuis, maar elke keer was er wel iets dat ons niet beviel. Vooral de zware renovatie en het lawaai buiten waren vaak een grote hinderpaal.' vertelt de vrouw des huizes.

'Tot we op een bepaald moment de bouwgrond van onze dromen konden kopen en onze plannen een ommezwaai van 180 graden namen. Na een uitgebreide speurtocht en omwille van de veel lovende referenties besloten we in zee te gaan met Arkana, een bouwfirma gespecialiseerd in lage-energie houtskeletwoningen.'

 

Bouwen zonder stress.

Wanneer je zoals Annick en Jan een druk bezet professioneel leven hebt, kan het bouwen van een woning voor een grote extra stressfactor zorgen.

Maar dat was hier niet het geval omdat zij kozen voor sleutel-op-de-deur. Geen conceptwoning, maar wel volledig naar smaak en wens van de klant.

Het hele project werd door de bouwfirma van A tot Z en met een persoonlijke totaalbegeleidinguitgewerkt, zodat Annick en Jan zonder kopzorgen en dankzij de budgetanalyse zonder financiële verrassingen konden uitkijken naar de realisatie van hun droomwoning.

'Van bij de eerste gesprekken, wisten we dat we de juiste beslissing hadden genomen. Voor elke stijl verwijzen ze je bij Arkana naar de geschikte architect. Dus klikte het ook meteen met de architect die onze smaak en voorkeur voor een moderne stijl perfect aanvoelde.'

Als overtuigde natuurmensen wilden de bouwheren een woning met veel licht, lucht en ruimte en de mogelijkheid om zo vaak mogelijk buiten te leven.

Lees hier de volledige getuigenis