Opleiding 'Na-isolatie van bestaande hellende en platte daken'

banner-na-isolatie-daken-najaar-2018-header
Het isoleren van een dak is een onmisbare energiebesparende maatregel. Hoe pak je dit optimaal aan? Welke opties zijn er voor hellende en platte daken?

De cursus omvat een aantal minder / zelden belichte onderwerpen met betrekking tot de energetische renovatie van daken, zowel platte daken als hellende (dampopen) daken. Naast de klassieke daken komt ook de specifieke problematiek van energetische dakrenovatie van appartementsgebouwen aan bod.

Een solide dosis basiskennis bouwfysica is voor opleiding wel een must. Indien nodig kan je daarom eerst de opleiding “Basisprincipes bouwfysica" volgen.
 

Doelpubliek

Architecten, ingenieurs, energiedeskundigen en EPB-verslaggevers.
 

Lesgevers

Bart Humbeeck is technisch adviseur bij Pixii, gespecialiseerd in bouwfysica, bouwdetails, energiezuinige bouwen en verbouwen. Met zijn studiebureau heeft Bart een uitgebreide ervaring opgebouwd in het begeleiden van energiezuinige bouw- en verbouwprojecten.
 

Permanente vorming

Deze opleiding is erkend als vrije permanente vorming voor EPB-verslaggevers (5u) en voor architecten. Meer info. Vul bij je inschrijving zeker je rijksregisternummer in als EPB-verslaggever! Architecten vullen hun rijksregisternummer en hun stamnummer bij de Orde van Architecten in. Ben je dat vergeten? Bezorg ons die gegevens dan zeker voor de opleiding via opleidingen@pixii.be.

Inschrijven

Kostprijs (vrijgesteld van btw)
Pixii-leden: € 224
niet-leden: € 280

Kmo-portefeuille
Geniet 20 tot 30% korting op de opleidingsprijs via de kmo-portefeuille.

Vrije beroepen
Werkgevers of werknemers uit PC336 (vrije beroepen waaronder architecten) ontvangen via Liberform een premie van €60 per dag of €30 per halve dag opleiding. 

Onderwijs
Elke leerkracht in een bouwschool kan zich gratis via Constructiv inschrijven.

Cursusvoorwaarden
Klik verder voor meer informatie over de cursusvoorwaarden.

Kan ik deze opleiding ook online volgen?

Voor een online opleiding hoef je geen verplaatsing te maken en kan je op eigen tempo leren wanneer je maar wil. Dat is er handig en dat weten we. Gaandeweg digitaliseren we onze opleidingen zodat er meer mensen de mogelijkheid hebben om deel te nemen en er minder CO2 wordt uitgestoten voor verplaatsingen. Deze opleiding is spijtig genoeg nog niet online beschikbaar. Had je dat graag anders gezien?

LAAT HET ONS WETEN

Overweeg zeker ook om deze opleiding op locatie te volgen. Kijk dan hieronder naar onze eerstvolgende opleidingsmomenten.

 

Jouw bedrijf in de kijker