Infoavond energieneutraal en gezond wonen

Heb je bouwplannen voor een nieuwbouw of een vernieuwbouw? Schrijf je dan in voor de gratis infoavond rond energieneutraal en gezond wonen op woensdag 28 februari 2024.

  • De bouwsector is wereldwijd verantwoordelijk voor 40% van de CO2-uitstoot. Gelukkig kan het anders. Hoe kan je comfortabel en gezond wonen én jouw ecologische voetafdruk zo laag mogelijk houden? Hoe kan je energieneutraal wonen? Wat is het verschil tussen E-peil en S-peil? Welke technische installatie voor verwarming, koeling en ventilatie heb je nodig? 

  • Deze gratis infosessie Energieneutraal en gezond wonen is er speciaal voor wie nieuwbouwplannen heeft en gezond wonen op basis van bio-based materialen belangrijk vindt. De infosessie wordt gegeven door Jan Hermans, bezieler en oprichter van H3 houtskeletbouw uit Westerlo. Hij is Industrieel ingenieur bouwkunde met een postgraduaat monumenten- en landschapszorg op zak. Nog tijdens zijn studies werkte hij eigenhandig mee aan de bouw van een traditioneel houten vakwerkhuis. Met deze bagage leidde hij eerder een bedrijf dat voornamelijk actief was in restauratie van monumenten en historische eikenhouten vakwerkgebouwen. Nu is hij al meer dan 20 jaar de bezieler van H3 houtskeletbouw. Jan Hermans bijt zich vast in en zoekt altijd naar de meest geschikte keuzes: goed voor jou en goed voor onze planeet.

H3 houtskeletbouw, Zone Reme 10, 2260 Westerlo
28.02.2024
|19:30 - 21:00
Prijs: 
free
Spreker: 
Jan Hermans