Bo Huis

Over ons

Leopoldlei 45/1
2180 Ekeren
België
0496 94 08 15
BO HUIS is uw totaalaannemer voor duurzame energetische renovaties en energie-efficiënte woonoplossingen in structurele samenwerking met DVL-Sanitair/HVAC, actief in heel de provincie Antwerpen (Kapellen, Ekeren, Brasschaat, Kalmthout, Merksem, Schoten...), Brussel, Oost-Vlaanderen.
 
BO HUIS is een totaalaannemer en vertrouwenspartner, die de renovatie, (ver) nieuwbouw en ingrijpende energetische renovatie van uw woning tot een goed einde weet te leiden. Zowel binnen als buiten zorgen we voor een hoogwaardige kwalitatieve afwerking met alle aandacht voor duurzaamheid, energetische efficiëntie en actueel comfort.

Onze focus

Een renovatie, energetische totaalrenovatie en energetische ver(nieuw)bouw is een boeiende metamorfose in uw leven. Bo Huis is een kleine tot middelgrote onderneming. Van de technische installatie van een warmtepomp, plaatsing vloerverwarming met nieuwe vloer, vervanging hygiënische bad/douchekamer tot en met het ontwerp en de uitbreiding van uw woning, energieplan, gebouwschilisolatie, breekwerken en (herop) bouw, optop, afwerking... Indien vereist werken we in nauw overleg met een energiedeskundige, architect, binnenhuisarchitect, stabiliteitsingenieur en andere bouwkundige professionals. Met een warm hart voor uw wooncomfort werkt Bo Huis met een deskundig team vakmannen. Verwacht een degelijke uitvoering volgens de regels van de kunst. Jarenlange ervaring toont zich in kennis van zaken, een zorgvuldige afwerking, een tijdloos ontwerp met aangename lichtinval & ruimtebeleving, gevoel voor verhoudingen, uw eigen invulling en accenten, rust, schoonheid, nobele kwaliteitsvolle materialen in een gezonde woonomgeving, ecologische waarden voor mens en milieu. Universeel, liefst levensloopbestendig en energiezuinig.
 
"Buildings to, are children of earth and sun" - F.L.Wright

Wat we doen

 • Installeren verwarming met als bron een uiterst zuinige en milieuvriendelijke warmtepomp lucht/water, lucht/lucht, geothermie bodem/water, een hoogrendements condensatieketel of via warmtenet
 • Innovatie warmteopwekking met actieve koeling
 • Warmtepompboilers, solar installaties, elektrische boilers met geïntegreerde warmtepomp, …
 • Lage temperatuur systemen zoals vloer- en/of wandverwarming, ventiloconvectoren of gewone radiatoren
 • Afwerking van badkamers geprefereerd met toestellen van een erkende sanitaire groothandel.
 • Kleine tegelwerken in badkamer of toiletruimte waarbij u kan kiezen uit een klein assortiment in onze toonzaal of u gaat bij onze tegelgroothandel een ruimer aanbod bekijken.
 • Een lage energiefactuur. (Tevreden klanten lieten ons weten dat hun energierekening ongeveer 25 euro per maand telt).
 • Bo Huis pakt uw hele woning aan van A tot Z.  We bieden een totaaloplossing. Van recente technologieën tot pleisterwerken en nieuwe vloeren. Maar ook kleine werken zijn zeker welkom. Iemand een waterbesparende douchekop? Zonnepanelen worden enkel op een geïsoleerd dak geplaatst. Technieken voor energiezuinigheid gaan altijd samen met isolatie. Voor een goed energetisch rendement is de hele gebouwschil, incl. vloer en dak, voorzien van hoogrendementsbeglazing en isolatie, vrij van koudebruggen. Zonnepanelen wekken de elektriciteit op, nodig voor de werking van de warmtepomp. Zo verwarmt u via vloer-/of wandverwarming uw huis tijdens de koude seizoenen zoals in de winter. Dezelfde warmtepomp kan ook koelen in de steeds warmer wordende dagen en acclimatiseert in de zomer. Een warmtepompboiler zorgt voor sanitair warm water.
 • We ontzorgen u gedurende het traject.
 • Probleemoplossend handelen.
 • Zorgvuldig personaliseren van de afwerking volgens uw wens.
 • PV- panelen, elektriciteit oplossingen, sturing slimme meter, domotica, ramen met hoogrendementsbeglazing, nieuwe vloeren met isolatie, dak, groendak, hernieuwbare energie! BEN en beter, laag EPB.
 • Specialist in bijzonder smaakvolle, mooi afgewerkte douche- en badkamers, frisse toiletten. Volgens uw unieke stijl en vrije keuze.
 • Nieuwe geïnstalleerde keuken, waterbesparende kranen, vervangen van leidingen.
 • Stel ons uw woonvraag. We creëren een energie-efficiënte duurzame oplossing. We gaan voor tevreden klanten en zien u graag gelukkig met uw investering voor een milieuvriendelijk en laag energieverbruik. 

Voor premies en info: bohuis/nuttige-links

Voor een offerte: calculatie@dvl-sanitair.be

Persoonlijk advies op maat? Bel & mail ons.

  
DVL-Sanitair/HVAC (RESCert-installateur) is gespecialiseerd in kwalitatieve sanitaire-, verwarming- en ventilatie- installaties.  DVL is de partner van Bo Huis waar wij structureel mee samenwerken. 
Van een energetische renovatie van een particuliere woning tot de volledige hvac-installatie van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, woonwijken, nieuwbouw- en renovatieprojecten, zorgcentra, scholen, nieuwbouw wooncomplexen, monumentale gebouwen (sanitair en hvac gedeelte), ziekenhuizen en andere openbare aanbestedingen. Tijdens de werken wordt er een projectleider toegewezen aan uw project zodat u altijd een aanspreekpunt heeft voor een vlotte samenwerking, dit om tot een resultaat te komen naar uw wens. Na oplevering kan u indien gewenst, ook genieten van een uitstekende na-service en onderhoud op uw nieuwe installatie.
 
"Zitten is een werkwoord. Als je moe bent, ga je maar liggen."Gerrit Rietveld