Micconsult

Over ons

Boudewijnlaan 137
9300 Aalst
België
053 78 73 75

Micconsult is een ingenieursbureau met ervaring in het ontwerpen van alle mogelijke technische installaties in een bouwproject. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.
Door onze jarenlange ervaring en onze samenwerking met verschillende bouwpartners zijn wij in staat om elk bouwproject tot een goed einde te brengen.

Als ingenieursbureau verzorgen wij zowel de studie technieken als EPB en de veiligheidscoördinatie. Wij werken dan samen met een door de bouwheer vrij te kiezen architect.

Tevens kan Micconsult voor u als bouwheer een totaalproject realiseren. Naast de studie technieken, EPB en veiligheidscoördinatie, verzorgen wij dan ook de coördinatie met de architect, de stabiliteitsingenieur en de bouwheer.

Architecten en architectenbureaus kunnen op ons een beroep doen om voor een project de studie techieken uit te voeren, al dan niet gecombineerd met EPB en/of veiligheidscoördinatie.

Gezien onze jarenlange ervaring in de openbare sector is de wetgeving betreffende overheidsopdrachten zeer goed gekend en zijn wij vertrouwd met de werkwijze en procedures van Agion, VIPA en de VMSW (sociale huisvesting).