ROBUUST architectuur & onderzoek

Over ons

Henri Farmanstraat 40
9000 Gent
België
09 234 24 34
[roˈbyst] bijvoeglijk naamwoord
sterk, krachtig, gespierd, stevig gebouwd
 
ROBUUST wil uw sterke partner zijn in alle bouw- en duurzame projecten. Samen willen we een stevig bouwbestand creëren, dat de tand des tijds kan weerstaan.
 
Het creëren van optimaal comfort met een minimale milieuimpact is ons streefdoel.
 

Onderzoek

Onze activiteiten zijn tweeledig. Enerzijds staan we voor een robuuste aanpak van projecten op vlak van architectuur, anderzijds voor robuust onderzoek naar het gebruik van energie, materiaal, water en ruimte.
 
Vanuit onze professionele achtergrond hebben we ruime ervaring met haalbaarheidsstudies van duurzame concepten tot gedetailleerde uitvoeringsontwerpen van duurzame installaties. Verder verzorgen wij in al onze eigen projecten, maar ook in uw projecten: technische ontwerpstudies, stabiliteitsstudies, EPB-verslaggeving, PHPP-certificatie, BREEAM-certificatie….
 

Architectuur

Donald en Els hebben reeds jarenlange ervaring met het ontwerp en de realisatie van tal van architectuurprojecten. Met mozaiek ir.architecten realiseerden ze tientallen passiefwoningen.
 
Binnen ROBUUST willen ze die traditie verder zetten, maar ook uitbouwen naar ander gebouwtypologieën. Donald heeft immers ook al jarenlange ervaring met de realisatie van tertiaire gebouwen.