Erkenning permanente vorming

Verdien als EPB-verslaggever, energiedeskundige type A of architect uren of punten voor je permanente vorming.

Bijna al onze opleidingen zijn erkend als permanente vorming voor architecten en EPB-verslaggevers. Of een opleiding erkend is als permanente vorming staat expliciet vermeld bij de betreffende opleiding. Daarnaast wordt ook steeds voor onze Expert Days een erkenning aangevraagd.

Alle EPB-verslaggevers die hun erkenning willen behouden, moeten vanaf 2015 jaarlijks permanente vorming volgen. Meer info vind je hier.

De permanente vorming voor architecten is momenteel nog vrijblijvend. De Vlaamse raad van Orde van Architecten liet wel verstaan dat de verplichting er binnenkort aankomt. Punten die voorafgaand reeds geregistreerd werden, zullen op dat ogenblik naar het nieuwe systeem worden overgedragen. Als architect verdien je 7 punten met één lesdag en 3 punten met een halve lesdag. Meer info vind je hier

Vul bij je inschrijving voor een van onze opleidingen zeker je rijksregisternummer in als EPB-verslaggever of je stamnummer bij de Orde van Architecten! Wij geven de gegevens van je deelname na de opleiding automatisch door aan het VEKA en de Orde van Architecten.