BlueKit® inside - intelligente ventilatie van technische kokers en liftschachten

12.10.2016

Wat hebben het CHIREC-hospitaal, het Vlaams Administratief Centrum (VAC) en het Shopping Center - Docks Bruxsel gemeen? Ze zijn allemaal uitgerust met de BlueKit® systemen !

Al bijna 10 jaar is het  BlueKit® systeem het passende antwoord voor intelligente ventilatie van technische kokers en liftschachten. Het systeem wordt elke dag geïnstalleerd in België, maar ook in de rest van Europa, zowel bij nieuwbouw als in bestaande gebouwen, waar het bijdraagt ​​tot de beperking van energieverlies.

We kunnen reeds vele emblematische projecten aanhalen waarin het systeem werd gebruikt, zoals het Tour & Taxis-gebouw (Shopping Center - Bruxsel Docks) en het nieuwe VAC Brussel, omgedoopt tot Herman Teirlinckgebouw. Ook andere grote projecten naderen hun voltooiing, zoals het Trebel-gebouw (Beliardstraat in Brussel), het CHIREC-ziekenhuis in Brussel, AZ Alma in Eeklo, de Prins Kavelhof Brasschaat ... Alle liftschachten in deze gebouwen werden uitgerust met BlueKit®.

In 2017 zullen ook het hoofdkwartier van het VAC Gent ... en honderd andere grote projecten volgen. Onze systemen kunnen zowel in liftschachten als technische kokers worden geïnstalleerd. Onze oplossingen voor technische kokers zijn bovendien al aangepast aan de toekomstige brand- en ventilatievoorschriften.


 

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.