Boost je buurt op 7 oktober!

Foto (c) Jasper Léonard
05.07.2017

Handen uit de mouwen voor lokale transitie! Ontdek een platform voor ontdekking en verdieping in de wereld van burgerinitiatieven en in de thema’s vlotte mobiliteit, klimaatneutraal, gezonde en lokale voeding, circulaire economie en een kwaliteitsvolle, groene leefomgeving.

Ontdek hoe jij jouw buurt kan boosten!

Ben je bezorgd over de leefbaarheid van je gemeente? Wil je je lokaal inzetten om je buurt aangenamer en duurzamer te maken? Heb je een concreet idee maar weet je niet bij wie je terecht kan voor ondersteuning? 
Ontdek op Boost je buurt op zaterdag 7 oktober hoe je kan bijdragen aan jouw Gemeente voor de Toekomst. Laat je inspireren door andere burgerinitiatieven en kom te weten hoe je deze ook in jouw buurt kan realiseren. Wissel ideeën en ervaringen uit met anderen en stel je vragen aan experts die rond de verschillende thema’s ondersteuning kunnen bieden. 

Waarom aanwezig zijn op deze dag?

Inspiratie: Ontdek bestaande initiatieven | Geef jouw input en creëer mee | Kom tot nieuwe inzichten
Informatie & Ondersteuning: Krijg tips & tricks | Leer bij van elkaar en de sprekers | Verdiep je in een bepaald thema         
Netwerk: Wissel ervaringen uit | Toets je idee af | Breid je netwerk uit

Programma

Klik hier voor het volledige programma. Ontmoet Pixii op de 'Boost je ideeën-markt'!

Praktisch

Zaterdag 7 oktober, van 10u - 17u
Provinciehuis te Leuven
€20 (toegang, deelname aan workshops en lunch & drankje)

Inschrijvingen

Georganiseerd door Bond Beter Leefmilieu en het netwerk Gemeente voor de Toekomst. Met steun van de provincie Vlaams-Brabant en de Nationale Loterij.

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.