EXPERT day 'Optimale prestaties van HVAC-installaties' schot in de roos

06.06.2016

Professionals uit de HVAC-sector verzamelden in Gent om de laatste ontwikkelingen in HVAC te ontdekken op de vierde EXPERT day van Pixii.

Met meer dan 130 deelnemers was de EXPERT day erg geslaagd. Professionals uit de HVAC-sector verzamelden in Gent om de laatste ontwikkelingen in HVAC te ontdekken. De experten van UGent, Hysopt, Viessmann, KU Leuven, Zero Energy Building, Pixii en Th!nk E reikten hun kennis en tools aan tijdens zeven boeiende presentaties. 
 
 “We merken dat in de praktijk het rendement van HVAC-installaties in heel wat gevallen (veel) slechter is dan het theoretische rendement vermeld in EPB- en andere energieberekeningen. Met deze EXPERT day wilden we bouwprofessionals ondersteunen om installaties optimaal af te stellen en te sturen aan de hand van concrete cases en tips & tricks.” zegt Bert Vanderwegen, verantwoordelijke opleidingen bij Pixii / Passiefhuis-Platform.
 
Ondertussen is de EXPERT day al aan zijn vierde editie toe en de studiedag was telkens een schot in de roos. “Tijdens deze studiedag verzamelen we dé specialisten rond een bepaald thema. Het succes bewijst dat er een grote nood is in de sector aan objectieve en kwalitatieve informatie rond energiezuinig bouwen. Met Pixii / Passiefhuis-platform zijn we de aangewezen partner om die vorming te bieden.” verduidelijkt Els Vanden Berghe, algemeen coördinator. 

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.