Het coronavirus en Pixii

Het woord corona in het wit op een groene achtergrond
31.03.2020

Door de maatregelen die getroffen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken ook de Pixii-collega's van thuis uit. Dat heeft natuurlijk een impact op de dienstverlening van Pixii, maar helemaal weg zijn we niet!

We zitten thuis, maar zeker niet stil! Dit is wat je van Pixii mag verwachten zolang we allemaal in ons kot moeten blijven:

Schrijf je nu al in voor onze opleidingen in het najaar!

Alle opleidingen die gepland waren in de periode van de maatregelen worden uitgesteld naar een latere datum. Onze opleidingen voor het najaar hebben we alvast gepubliceerd, dus bekijk zeker onze agenda en schrijf je alvast in. Was je al ingeschreven voor één van de uitgestelde opleidingen? Dan nemen we met je contact op om de alternatieven te bespreken!

Pixii opleidingen online!

[UPDATE: We zijn gestart met het aanbieden van online opleidingen!] Volg jij graag online opleidingen? Het Pixii-team werkt hard door om begin april 2020 al de eerste opleidingen online aan te bieden! Zo kunnen jullie je tijd thuis inzetten om opleidingen te volgen zodat je dat dit najaar al niet meer hoeft te doen. Van zodra we van start gaan hoor je het via onze nieuwsbrief (inschrijven kan je onderaan deze pagina) of onze sociale media!

Pixii contacteren

Wij blijven zowel bereikbaar via email: info@pixii.be als telefonisch: +32 496 03 97 24. Je kan ook rechtstreeks terecht bij één van de Pixii-medewerkers. 

Adviezen en afspraken

Alle adviezen en afspraken die nog ingepland zijn zullen indien mogelijk telefonisch worden opgevolgd. Als dat niet mogelijk is neemt de collega waarmee je een afspraak hebt contact met je op om de alternatieven te bespreken. Van zodra de Corona-maatregelen opgeheven worden, komen wij weer bij jullie langs!

Tot slot wensen we jou, je familie en vrienden een goede gezondheid toe! Stay safe!

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.