Kom jij spreken op een Pixii-event? Call for Abstracts!

Illustratie met megafoon
17.03.2021

Pixii geeft graag het woord aan sprekers die in een verhelderende sessie hun expertise over energieneutraal en circulair bouwen willen delen.

Elk jaar verenigt Pixii op zijn Expert Days of Expert Sessions tal van bouwprofessionals. Experten delen in korte sessies diepgaande kennis en inzichten die de transitie naar een energieneutrale en circulaire bouwsector kunnen versnellen. De nadruk ligt steeds op objectieve en kwalitatieve informatie.

Misschien heb jij ervaring opgedaan of kennis vergaard die de bouwsector mee vooruit kan helpen? Aarzel dan niet om ons jouw abstract toe te sturen!

De thema's voor 2021

Dit jaar zoeken we sprekers die een sessie kunnen brengen over deze thema's:

 • Hergebruik en circulariteit

  5 oktober 2021

  Stel je voor dat we morgen plots 100% van onze bouwmaterialen moéten herbruiken, recycleren of composteren. Welke tools en methodes hebben we nu al voor handen om dat te verwezenlijken? Welke bevindingen uit onderzoek wijzen de bouwsector al in de juiste richting om 100% circulair te functioneren?

 • Digitalisering van het bouwberoep

  30 november 2021

  Hoe kan digitale technologie ten dienste staan van de bouwsector? Hoe kunnen automatisatie en digitalisatie de renovatiedoelstellingen voor 2050 mogelijk maken? In welke richting veranderen de rollen binnen de bouwsector en op welke beroepen zullen deze veranderingen de grootste impact hebben?

Een abstract indienen?

Bezorg ons onderstaande info via benjamin.debruyn@pixii.be.

 • Titel: een bondige titel die het onderwerp accuraat omschrijft.
 • Tekst: kader je onderwerp en beschrijf specifiek welke punten je wil behandelen of welke resultaten je naar voren wil schuiven. Beperk het abstract tot 400 woorden. Meerdere abstracts zijn toegestaan.
 • Bio: korte voorstelling van jezelf (bedrijf, functie, verantwoordelijkheden, …) van maximum 100 woorden.
 • Foto’s: een foto van jezelf in kleur en twee beelden die je onderwerp illustreren. Hoe groter de foto's hoe beter. (min. grootte 1200x1200px)
 • Contactgegevens: voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnr.

Pixii beoordeelt je abstract op de graad van innovatie, het wetenschappelijke karakter, de praktijk- en doelgroepgerichtheid en het marktpotentieel. Bij een positieve evaluatie presenteer je jouw onderwerp op onze Expert Days of Sessions tijdens een lezing van +/- 45 minuten (incl. 5 minuten vragen).

Bij aanvaarding van jouw abstract worden deze gegevens (uitgezonderd contactgegevens) gebruikt op de Pixii-website ter aankondiging van jouw lezing.

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.