Nieuw: WPL classic Sets

WPL classic inverter lucht | water-warmtepomp wordt verkocht in drie volledige installatievriendelijke sets
24.05.2017

Prijsgunstige warmtepompsystemen voor de nieuwbouw met bijzonder installatiegemak

STIEBEL ELTRON lanceert de WPL classic Sets: drie verschillende systemen met als kern de nieuwe, modulerende WPL classic lucht | water-warmtepomp. Ideaal voor de prijsbewuste bouwer die gaat voor kwaliteit en lage stookkosten. En bijzonder interessant voor de installateur die geen tijd te verliezen heeft. De systemen zijn bijzonder plaatsbesparend, met een buiten geplaatste monobloc warmtepomp en compacte binnenmodules.

Uiterst efficiënte en stille warmtepomp zonder elektrische weerstand

De WPL classic is beschikbaar in drie vermogens, van 3 tot 8 kW bij A-7/W35. Deze lucht | water-warmtepomp voor nieuwbouw is uitgerust met een moderne invertertechnologie voor een laag energieverbruik. Onder andere door recuperatie van de restwarmte van de inverter, behaalt ze hoge rendementen. De WPL classic haalt met gemak de SPF > 4 die vereist is voor het minimaal aandeel hernieuwbare energie, en de energieklasse A++. Door modulering van de inverter en de ventilator heeft deze warmtepomp een zeer stille werking (35 dB(A)), die nog verder beperkt kan worden met de Silent Mode functie, bijvoorbeeld ’s nachts bij dichte bebouwing.

Gemakkelijk plannen en snel plaatsen met drie installatiesets

De WPL classic warmtepomp zorgt voor verwarming, koeling en warm water. Ze wordt verkocht in drie samengestelde installatiesets, die het werk van de installateur vereenvoudigen.

  1. De Flex Set heeft een zeer kleine binnenmodule met alle hydraulische componenten, voor combinatie met een boiler- en buffervat naar keuze.
  2. Bij de Compact Set staat binnen in de woning een hydraulische boilermodule. Deze bevat een 200 liter boilervat en alle hydraulische componenten.
  3. De binnenmodule van de Compact plus Set bevat al de hydraulische componenten, een 200 liter boilervat én een 100 liter buffervat! Ideaal als het minimaal volumedebiet niet gewaarborgd is of als de eindklant zoneregeling wil.

Kosten-, plaats- en tijdbesparing

Dankzij de uitstekende rendementen van de prijsgunstige WPL classic warmtepomp bespaart de eindklant heel wat op zijn energiekosten. Met de bijzonder compacte binnenmodules wint hij heel wat plaats binnenin de woning. De WPL classic Sets, beschikbaar zonder elektrische bijverwarming, betekenen tenslotte een belangrijke tijdwinst voor de installateur: minder planning, eenvoudigere offertes en snelle plaatsing.

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.