Soudal investeert in Belgisch ‘systeemhuis’ Sapac

20.12.2016

Terwijl Soudal sterk investeert in zijn productievestigingen in binnen- en buitenland, wordt er ook een nieuwe overname aangekondigd. Het Turnhoutse bedrijf neemt een systeemhuis en constructeur van schuimmachines over. Daarmee zet het zijn expansie in de sector van isolatie-oplossingen verder.

Sapac P & R is een Belgisch systeemhuis en constructeur van schuimmachines voor de verpakkings- en isolatie markt. Met zijn gepatenteerde technologie biedt Sapac zijn klanten al een decennium lang een flexibele, veilige en onderhoudsvriendelijke manier van verpakken en isoleren aan.
Sapac is marktleider op het vlak van 2-componenten schuim machines met volledig gesloten ruilflessen en heeft zo een grote voorsprong opgebouwd op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Sapac biedt de klant een oplossing van A tot Z, gaande van installatie en onderhoud van de machines, ontwikkeling en productie van de juiste schuimen, tot en met de afhaling van de lege flessen. Meer informatie is te vinden op www.sapac.be.

Dirk Coorevits, CEO van Soudal: “Samen met Soudal zal Sapac zijn groei in bovenvermelde markten kunnen versnellen en nieuwe markten kunnen aanboren. De uitbouw van deze technologie en marktsegmenten zal zonder twijfel leiden tot tal van synergiën.”

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.