Vacature technisch-commercieel vertegenwoordiger Bouw-isolatie Vlaanderen

04.10.2021

Wij zoeken dringend een gedreven salestalent om ons team te vervoegen! Voel jij je geroepen? Lees dan snel deze vacature en stel je kandidaat!

ISOPROC biedt totaaloplossingen aan voor de gebouwschil op vlak van isolatie, brand en akoestiek door middel van de juiste combinatie van kwaliteitsvolle producten, technisch advies, opleiding en metingen. Duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie zitten in ons DNA. Wij zijn een gedreven familiebedrijf met pit dat zorg draagt voor z’n medewerkers, waar hard wordt gewerkt, maar even hard wordt gelachen. ISOPROC is fabrikant van de iQ3-cellulose, het enige echte Belgische cellulose-isolatiemerk.

Om onze groeiambitie waar te maken zijn wij momenteel op zoek naar een technisch-commercieel vertegenwoordiger voor onze vakhandels in Vlaanderen. In tweede instantie kan je ook ingeschakeld worden voor het bezoeken van aannemers.

 

Jij bent ons ‘speerpunt’ op de baan om onze vakhandels te ondersteunen in het verkopen van onze isolatie- en luchtdichtheidsproducten (pro clima, Celit, iQ3 en Nativo) aan de aannemer-eindklant.

We rekenen op jou om een vertrouwensband met onze vakhandels op te bouwen door hen regelmatig te bezoeken en stipt te informeren over wijzigingen in prijzen, levervoorwaarden, nieuwe producten en diensten etc.. Daarnaast geef je ook opleiding aan medewerkers en klanten van onze vakhandels over onze producten en toepassingen, zorg je dat ze het nodige marketingmateriaal krijgen en werk je waar mogelijk en nodig mee aan hun events. 

Je hebt een neus voor zaken en speelt een proactieve rol in het verbinden van vakhandels met aannemers, bouwprojecten met aannemers, etc.

Ten slotte doe je ook prospectie om ons vakhandelnetwerk in Vlaanderen verder uit te breiden. 

Je rapporteert aan de teamleader sales.

Je bent  minimum 1 dag per maand aanwezig in onze kantoren te Hombeek én zo vaak het nodig is voor het leveren van de beste service aan onze klanten. De andere dagen ben je op de baan in heel Vlaanderen.

De volledige vacature kan je nalezen op www.isoproc.be onder de rubriek 'Op de hoogte - Nieuws'. 

Misschien tot snel!