Vragenlijst over het "Realiseren van Energie-Flexibele Gebouwen"

20.11.2018

De TU Delft onderzoekt in samenwerking met Pixii, Flux50 en de IEA EBC Annex 67 hoe u als ervaringsdeskundige denkt over de ontwikkelingen waarbij gebouwen actief beheerd worden op basis van beschikbare energie in de omgeving. Werk mee aan de enquete!

De bouw- en vastgoedsector staan voor grote veranderingen. Het toenemend gebruik van hernieuwbare energie kan leiden tot capaciteitsproblemen in de energienetten en nodige aanpassingen in gebouwen. In zulke gevallen lijkt het zinvol om energie op te slaan in een gebouw of wijk. Bij een tekort aan energie en hoge prijzen op het net kan deze opgeslagen energie dan weer worden gebruikt.

Wij denken dat deze evolutie kansen biedt voor nieuwe ontwikkelingen en bedrijfsmodellen.

Uw mening telt voor de energietransitie

Om inzicht te krijgen in deze ontwikkelingen is een analyse van de wensen en behoeften van diverse belanghebbenden nodig. De TU Delft onderzoekt daarom in samenwerking met Pixii, Flux50 en de IEA EBC Annex 67 hoe u als professional of ervaringsdeskundige denkt over de ontwikkelingen waarbij gebouwen actief beheerd worden op basis van beschikbare energie in de omgeving. Wij willen u daarom vragen om een aantal vragen over dit onderwerp te beantwoorden via  deze link.

Aarzel ook niet om dit bericht door te sturen naar uw contacten. Wij kijken alvast uit naar uw antwoord en informeren u binnenkort over de resultaten van deze enquête!

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.