Belga Plastics

Over ons

Gontrode Heirweg 142
9090 Melle
België
09 210 77 60

De kracht van BelgaClima

BelgaClima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtsystemen.
Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van uw isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional. Knowhow, opleiding, interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van BelgaClima een uniek totaalconcept.

 

BelgaClimacademy 

BelgaClimacademy bundelt professionele opleidingsmodules voor architecten, verdelers en installateurs. Onze specialisten delen hun expertise en ervaring met u als professional, in de daarvoor voorziene vakspecifieke sessies. In functie van de doelgroep worden de klemtonen anders gelegd en wordt de informatie in het bijzonder toegepast op de werkomgeving van de cursist.

    
Gratis advieslijn

Onze ingenieur-specialisten geven telefonisch advies inzake luchtdichttoepassingen en/of -problemen; vanaf ontwerpfase tot en met plaatsing op de werf.

    
Smartphone app

Dankzij onze gratis app hebt u vanaf uw smartphone directe toegang tot onze handige adviesgids. Alle nuttige thema's inzake luchtdicht bouwen, vaak gestelde vragen en diverse tips & tricks zijn er 24/24 snel en overzichtelijk consulteerbaar. 

    
QR code

Scan met uw smartphone de QR-codes en raadpleeg snel en efficiënt de meest actuele technische info.