H3 houtskeletbouw

Energiezuinig en gezond wonen
H3 houtskeletbouw is pionier in het bouwen van energieneutrale en gezonde woningen. Het hanteert hiervoor de methode van bio-ecologische houtskeletbouw. H3 houtskeletbouw bewijst al meer dan 20 jaar dat het anders kan; met een gunstig effect voor jouw energiefactuur, voor jouw gezondheid en voor onze planeet.

 

Maatwerk is standaard
Eén van de grote voordelen van houtskeletbouw t.o.v. de traditionele woningbouw is de snelle uitvoeringsperiode. H3 houtskeletbouw wil de klant een fijne bouwervaring laten beleven. Daarom zet H3 heel hard in op eigen vakmanschap. Van het tekenwerk op kantoor en de prefabricage in eigen atelier tot de montage op de werf en de gevelafwerking. Elke woning is uniek. Maatwerk is de standaard voor H3 houtskeletbouw.

 

Materiaalkeuze
H3 houtskeletbouw maakt gebruik van ecologische materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van bewoners en de planeet. H3 maakt gebruik van verschillende soorten bio-ecologische bouw- en isolatiematerialen. H3 houtskeletbouw houdt rekening met de levenscyclus van materialen, energie-efficiëntie en het creëren van gezonde binnenruimtes met een goede luchtkwaliteit.

 

Inspiratie
Op zoek naar inspiratie? Download hier dan gratis ons woonmagazine 'Wonen met een groen hart'.