Incompany opleidingen

Een opleiding in jouw bedrijf voor al je werknemers?

Als bedrijf of organisatie kan je een beroep doen op de technisch adviseurs van Pixii voor een lezing of opleiding op maat. 

Wij bieden de meeste van onze opleidingen aan als incompany opleiding. Verder hebben we ook enkele opleidingen op aanvraag in ons standaardpakket.

Vind je niet meteen je gading in deze opleidingen? Je kan ook kiezen voor een opleiding op maat en daarbij een bedrijfscase centraal zetten. We werken graag een programma en prijs uit in functie van onderwerp, locatie, duur en publiek.
 

Waarom kiezen voor een incompany opleiding?

Een incompany opleiding biedt heel wat interessante voordelen! We zetten ze graag op een rij:

 • Bepaal zelf plaats en tijdstip
 • Kies zelf de thema's
 • Update de kennis van al je werknemers tegelijk
 • Bespaar tijd en verplaatsingskosten!
 • Krijg tips op maat van jouw sector
 • Verhoog de interactie: iedereen kent elkaar!
 • Geniet van het groepstarief
 • Verdien punten of uren permanente vorming als architect of EPB-verslaggever. Meer info
 • Combineerbaar met de 20% ledenkorting en 20% tot 30% korting via de kmo-portefeuille.

Referenties

Pixii gaf reeds opleidingen aan VK Engineering, Reynaers Aluminium, Architecten-Bouwers, Knauf, Soudal, Sapa Building Systems, Interbuild, Wyckaert Bouwonderneming, B-Architecten, Vandenbussche, Grontmij, Xtratherm, SO Gent, Bouw-iD, Villabouw Sels, Dillen Bouwteam, …

 

Waarom kiezen voor incompany? Evert Crols, zaakvoerder van B-architecten, getuigt. 

Voor onze jonge ploeg was die ‘incompanyopleiding’ een echte eye-opener”, getuigt Evert Crols, zaakvoerder van het 40-koppige B-architecten nv uit Antwerpen. Nochtans is het bureau niet aan zijn proefstuk toe wat passief(ver)bouw betreft: denk aan het opvallende L28 in Sint-Jans-Molenbeek met 8 passieve sociale woningen, de passiefschool in Kalmthout, passiefwoningen in het nieuwe wooncomplex in de Florastraat te Antwerpen … Bovendien kwam B-architecten ook als primus uit de ontwerpwedstrijd voor het bio-ecologische passiefkantoor Mundo A. 

B-architecten houdt de vinger aan de pols van de bouwmarkt: “De politiek op de werkvloer is er een van cursussen volgen, specialiseren. Toen enkele medewerkers wilden bijleren over deelaspecten van energieneutraal bouwen – denk aan luchtdicht bouwen, bouwknopen… – leek het mij ideaal dat Bert Vanderwegen, opleidingsverantwoordelijke bij Pixii, les zou geven bij ons op kantoor. Als kers op de taart kregen we korting dankzij de KMO-portefeuille.

Negen vrijdagen op rij volgden een tiental werknemers een dag lang les. “Leerrijke materie, op maat van B-architecten”, vertelt Crols. “Passief en duurzaam bouwen kent zeer eenvoudige basisprincipes, maar de kwaliteitsvolle uitvoering ervan is geen sinecure. Er komt veel bij kijken.” De keuze voor incompany was er ook één van efficiënt werken: “De collega’s moesten zich niet verplaatsen. Dit bespaart reistijd- en kosten en er was een toffe dynamiek bij het team.

Staat er binnenkort nog een opleiding gepland? “Eerstdaags niet, maar het staat op de agenda. Zeker nu de Orde van Architecten permanente vorming verplicht wil invoeren – een goede zaak trouwens, want de (ver)bouwmarkt evolueert snel!”.
 

Prijzen incompany opleidingen

Neem met ons contact op voor een prijs op offerte via info@pixii.be

Incompany opleidingen komen in aanmerking voor:

 • 20% ledenkorting
 • de kmo-portefeuille: geniet van een kortingen van 20 tot 30%
 • volledige terugbetaling of een premie via Cevora
  Bedrijven met een geregistreerd opleidingsplan uit PC 218 kunnen sommige opleidingen volledig gratis volgen dankzij onze partner Cevora. Voor de overige opleidingen kan je een premie aanvragen.

Contact incompany opleidingen

Ben je geïnteresseerd in een incompany opleiding of ben je op zoek naar meer informatie? Contacteer Uldrik Brondeel.