To build or not to build – dat is de vraag?

to build or not to build

Of je kunt blijven bouwen (letterlijk en figuurlijk) hangt niet meer alleen af van financiering, van het hebben van klanten en projecten, van een netwerk maar vandaag de dag vooral van het kunnen aantrekken en behouden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden die willen werken voor u. En waarom voor u?

Wat zegt u als iemand u vraagt wat uw doelstelling is? Wat zijn de zaken die u onderscheid van iemand anders die dezelfde mensen zoekt? Hoe komt u over bij de mensen die u zoekt? Wat is uw verhaal naar de buitenwereld toe? Wat onderscheidt u van de rest? Wat is de score die u krijgt van uw klanten? Van uw medewerkers? Wat u herkent en erkent? Wat is uw net promotor score? Het blijven aantrekken van de juiste mensen met de juiste vaardigheden vraagt een solide aanpak in communicatie en vandaag niet op een klassieke manier.

We dagen u in deze sessie op Pixii's Expert day 'Communicatie in de Bouw' uit om aan de slag te gaan en we geven u handvaten om dit op te pakken.

Bio spreker

 Nicoline Spruijt is een meertalige senior manager en ondernemer met een brede ervaring in General Management, Transformational Change, Marketing, Sales en Fusies. Ze heeft heeft haar kennis verrijkt met een diploma aan Harvard via het Corporate M&A and International Directors’ Program aan INSEAD.