Zonweringsystemen voor duurzaam thermisch en visueel comfort in energie efficiënte gebouwen.

zonwering verozo

18 aug 2020 - 08:45

Zonwering is een (passieve) oplossing die reeds in de Perzische tijden werd aangewend om de mens te beschermen tegen de negatieve gevolgen van de zon.  De zonwering industrie maakt vandaag een waaier aan systemen die erop gericht zijn om het thermisch en visueel comfort voor bewoners en gebruikers in energie efficiënte gebouwen te verbeteren.  De klimaatverandering en de gewijzigde bouwconstructie zorgt voor een toenemende oververhitting in gebouwen waardoor het belang van zonwering enkel maar toeneemt.

In deze sessie wordt dieper ingezoomd op de verschillende zonwering systemen met hun karakteristieken, aandachtspunten en hun specifieke impact op de gebouwenschil, energiebesparing en comfort.     

Kom meer te weten op 8 oktober 2020!

Ann Van Eycken diept dit onderwerp verder uit op onze Expert day met thema Zomercomfort. Tal van sprekers brengen inzichten die jouw kennis over zomercomfort zullen verdiepen en inspireren! Deze Expert day kan je op locatie komen volgen of na afloop online!

Ik wil meer weten! >>

 

Bio spreker

Ann Van EyckenAnn Van Eycken is juriste, afgestudeerd aan de V.U.B.  Zij werkt sedert 2008 als secretaris generaal voor de zonweringsector in België (VEROZO) en ES-SO (European Solar Shading Organization).