POM Limburg kiest Pixii voor opleiding Circulair Bouwen

Logo POM Limburg
17.05.2021

Het doet ons genoegen om nu ook POM Limburg onder onze leden te tellen. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij vindt het waardevol tot ons kennisnetwerk te behoren. Bovendien kunnen de medewerkers van POM Limburg alvast hun kennis rond circulair bouwen actualiseren met onze opleiding Circulair Bouwen, om coronaredenen nu als webinar beschikbaar gesteld.

In onze opleiding Circulair Bouwen leggen we de nadruk op het alomvattend aspect van Circulair Bouwen. Circulair Bouwen is immers géén hype, maar een dwingende noodzaak. Zeker geen saaie opleiding! We overgieten de theorie graag met massa’s voorbeelden, die raken aan alle aspecten van circulair bouwen.

We blijven ook niet bij de theorie: op vraag van POM Limburg zullen we in samenwerking met VIBE ook een workshop voorzien om de opgedane kennis te toetsen aan lopende projecten van de Provinciale Ontwikkelmaatschappij.

Klik hier voor meer informatie over onze opleidingen.

Pixii in je inbox?

Laat hieronder je gegevens achter en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tools en kennis. Ontdek kortingen en evenementen.